Пост на кој сте се изнасмеале

значи според последни информации ангел отишол у грчец му го украл точакот на насер и овој дошол да си го земе назад при што ангел прво со безбол палка заедно со 15 другари ( пошто знаеле дека ќе дојде го чекале ) го претепале при што на ангел му паднал ножот од дома а овој сакал да му го врати при што ангел намерно се збрцува со нож у срце со цел да избие меѓуетнички конфликт. хммммм seems legit !!!!
Грешка си Ангел со татко му и пријатели отишле во Грчец да го побараат Насер да играат безбол. Насер победил и од возбуда сам си ја акнал палката во главата. Ангел по поразот бил разочаран и на мостот во контењер нашол нож и се самоубил за цело Скопје да не му се смее што изгубил од Албанец.
:ROFLMAO:

Ми падна телефонот од тераса. Добро е што живеам на 5ти, иначе ќе требаше да слегувам да си го земам.
Друже сори, ти мака си имаш, а ја се смеам. :oops:

Во тема "Сакам да знам"...
Прашањето
Сакам да знам ефикасно сретство/ препарат против полжави ги имам и голи и со куќичка. Пробав со пиво нема ефект од препаратите пробав со Mesurol granulat и Garden меѓутоа немав никаков ефект од нив полжавите не ги јадат мамците! Некој да ми предложи чаре за нив имам штета на насадите преку 70% од нив.
И одговорот на Јуве, особено делот со кикиритките
Сол обична бела(тузланска).Има да експлодираат како Црешовото топче.Друг пат ако им тураш пиво барем остави им и кикирики за мезе.:ROFLMAO:

Се превртев од смеење :ROFLMAO:

Фан клуб: Челзи после трансферот на Луиз во ПСЖ вреден 50 милки

718.gif

:pos::pos::cuc:

Кајги мааа, го знаеш ли чувството кога ќе паднеш среде плоштад? :pipi::place: Епа ја го знам, го осетив денеска среде бел ден, слепец најголем сум! :ROFLMAO:
Остај шо се сопнав шо се отепав, парче се напраив, па и после тоа кутнав еден стар чоек од точак...:X3: :tapp: Сирот тој кукот за малце ќе го скршеше... :icon_mrgr: :LOL: Али тоа сум ја, жива опасност што хода, мајке ми. :cool:
Црн малер драгааа, прв пат цигар запалив, а и како го запалив нејќеш да знаеш :LOL: го запалив од страната на филтерот, тегни тегни њама дим, аиии срамотилациии. :D :DПа и упаљачот му го е.ав на тој што ми даде да запалам, хахахаха што е најтрагично Cricket беше, 35 денари во ѓумот, хаха :ROFLMAO: :vozbud:
Ејјј комедии сум, па и згора на се што видов еден згоден кинез ма, аиии, сакав за малку да му речам Ли Чен, ми избега. :icon_lol: :D Требало да измислат шумеча таблета од Helium, јако ова хехе, хелиум, хелиум, сакам хелиум. Ајт одам ја пред да отепам некој доека зјапам у воа телефонов и го пишуам постов...:ROFLMAO: :pipi:
Mindfuck :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom