Пост на кој сте се изнасмеале

citam od preska i se cudam polno postovi i gledam tamu nekoj me spomnal stvarno ne znam sto gledate smesno ako ne sve nacitani toa e vase, ja sekoj den citam naucni fantastiki i koga mozam zboram so luge so razbiraat takvi raboti..

i na nikola kopernik mu se smeele koj vikal deka se vrti zemjata ama posle ovoj fino lepo dokazal.. zatoa go zapalile na plostad..

neznam sve sto vi e smesno vas prst covek da vi pokaze ce se iskinete od smeenje..:uvo:

citam od preska i se cudam polno postovi i gledam tamu nekoj me spomnal stvarno ne znam sto gledate smesno ako ne sve nacitani toa e vase, ja sekoj den citam naucni fantastiki i koga mozam zboram so luge so razbiraat takvi raboti..

i na nikola kopernik mu se smeele koj vikal deka se vrti zemjata ama posle ovoj fino lepo dokazal.. zatoa go zapalile na plostad..

neznam sve sto vi e smesno vas prst covek da vi pokaze ce se iskinete od smeenje..:uvo:

:pos2: Како можеш..

:pos2: Како можеш..

Многу, ама ептен најмогу на цел свет ме интересира шо се истркала?
Те молам просветлиме што има смешно во Никола Коперник и прст.
Едино шо ми е јасно у целиов пост е дека си неписмен, а за другото ќе те почекам да ми објасниш.
Фала.

Изгледа како аматерска слика на повеќе НЛО одбележана со технички линии.

Meне ми делува како копија на планот Barba Rossa :pos2:

Слатка му пиша на Ацид:

Slatka says:
nenormalen si
Slatka says:
imam 11 crveni
Slatka says:
ej
Slatka says:
znaesh sho
Slatka says:
da dade gospod da umresh

Знам дека овој пост е стар ама е смешен! :pos2::pos2::pos2:

Fourth Kind Четвартиот вид со Мила Jовович е много добар филм и кажуват дека е по реален случаj. Мислам имаше го поназад во тема , филмот е сликан во Бугариjа во Витоша и мислам е добар тип на реални психотреjлери.
бисери на мудроста:)

Многу, ама ептен најмогу на цел свет ме интересира шо се истркала?
Те молам просветлиме што има смешно во Никола Коперник и прст.
Едино шо ми е јасно у целиов пост е дека си неписмен, а за другото ќе те почекам да ми објасниш.
Фала.
Може тоа дека не бил Коперник што го запалиле, туку Бруно. Има феил во постот!

Ali vekje ne se interesni fejkerive so pisat na latinica bez interpukciski znaci.:nenene:

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=49484

Е СТВАРНО Е ФЕНОМЕН GoD.HateUSaLL :pos2::pos2::pos2:
Ама се гледа и дека некои луѓе (во овој случај Princ) немаат смисла за хумор.

Детето е комплетно во право..затоа и јас не поштовам серии,и плус од цела нервоза ме изнасмеа,ќе си ги барате интерпукциските знаци како знаете и умеете,и секако ке си ставате кај шо вас ви одговара..за да нема забуни:D
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3414640&postcount=60

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom