Последно нешто што сте го промениле кај вас е...?

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
NISTO!KAKVA SUM TAKVA!TOA SUM JAS!AKO IM ODGOVARAM TAKA OK AKO NE KOJ GI SISA

Па последно нешто шо променив кај мене...физички немам променето ништо ама добро е шо во последно време стекнав навика за учење итоа стварно ме радува....па редно време беше да се свестам оценките ги направив катастрофа,па сега работите одат во нагорна линија....

Ништо бе неам сменето,аман...
А треба да менуам валјда нешто...
Ама веројатно ја сам не сум свесен за тоа што треба да го сменам,па треба некој друг да ми каже ама нема кој,така...останувам ист сеуште...

Fizicki ..si ja smeniv bojata na kosata , crna sum sega ...a inace karakterno..se smeniv skroz , na podobro, ne mi se zboruva detalno ..tesko mi e a i glupo ne sakam da se navracam na tie periodi u minatoto...za se` e zasluzna edna licnost...i zelbata moja da se smenam..

Ништо бе неам сменето,аман...
А треба да менуам валјда нешто...
Ама веројатно ја сам не сум свесен за тоа што треба да го сменам,па треба некој друг да ми каже ама нема кој,така...останувам ист сеуште...
Јас скоро секогаш можам да најдам замерки...нели не постои совршено човечко суштество....Да се дружиме и би те посоветувал за нешто сигурно....и така нема полесна работа од тоа да делиш совети, тешко е да ги следиш:)

~*~

Тоа што најчесто го менувам кај себе, бојата на косата, црвена сум си повторно, аххх ми недостигаше тоа.
:smiz:

Станав за некоја нијанса потолерантен наспрема туѓите ставови, нешто што порано не ми идеше..."Бев ставен во филм , кога ќе чуев некој како тресе зелени се нафрлав со зборови , "" ти си глуп , нишо не знаеш"""

Се имам поправено некое килце, порано ептен ми се броеа ребра, сеа сум подобар:)

Јас пред една година.....Имав долга коса и слушав метал музика.
Јас сега......Имам кратка коса, како на сликата, и уште слушам метал музика:)
..........А умот константно ми се менува,Скоро секогаш имам нови идеи (малку налудничави , бар другите така викаат, за мене се сосема нормални:))

Лелееее поарно да ме праша некој шо остана на тебе исто. :toe:
Нагла промена во задно време, и ете го татко ми: “Како западњак си станала“ њ њ њ њ њ

Лакот на ноктите.
И... Да речеме дека повторно почнувам да се вбројувам во луѓето со долги коси. :pipi:

:smir: Odamna svativ ,deka ne mozeme nikogo da menuvame ,osven samite sebe si .Posledno sto smeniv kaj sebe e da istrajuvam vo toa sto go sakam ako so toa ne povreduvam nekogo.(moram da priznaam :smir: :smir: ne mi uspeva sekogas )

Јас скоро секогаш можам да најдам замерки...нели не постои совршено човечко суштество....Да се дружиме и би те посоветувал за нешто сигурно....и така нема полесна работа од тоа да делиш совети, тешко е да ги следиш:)
Кај мене ке најдеш и премногу,веруј ми...
Еве ти една:Многу ретко слушам совети,оти мислам дека ја сум најпаметен и знам се како треба да се направи....:):)

Отценките во дневникот! Сите до една се променети и тоа на полошо, маме им ебам!!!

последно што променив на мене се чорапите :pos2:

Сакам мн нешта да сменам ама никао да успеам..Мн гледам за други, се борам за луѓе кои не заслужуваат ни пола од она што го правам за нив, сакам да не сум толку слаба и емотивна и се да ме повредува..ај валда ке успеам да се сменам малце :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom