Последно нешто што сте го промениле кај вас е...?

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
B

black angel

Гостин
sto ste promenile kaj vas posleden pat?stil,boja na kosa,garderoba....
jas na primer ja osvetliv kosata i se osisav vie?:pipi:

ne lazam poke , ne deka lazev mnogu ama taka po malku si lazev :)

Се ишишав како теле пред некој ден.....
Зошто осеќам дека сите ке пишуваат за фризури овдеsd

Нит сум сменила,нит ќе сменам...Таква сум каква што сум и луѓето ме прифаќаат како таква(на тие што им чини,а на тие што не,јбг:))

Хм..од карактерна гледна точка - не сум толку срамежлива ко порано.(иако се уште треба да се работи на тоа прашање)

Од физичка гледна точка,еве баш денеска се шишав,се фенирав и то.(настрана тоа што се фарбам)

ќе се бричам сабајле
иначе последно нешо шо сменив беа гаќите

Moeto loso raspolozenie... Zbudalev skroz na skroz letniov raspust, kakvi ne gluposti napraviv :vozbud: Ama se toa na po pozitivno :pipi:

ќе се бричам сабајле
леле заборавив да се избричам добро ме потсети :podsmev:
btw многу работи сменив во последно време,и се надевам животов ќе биде многу многу поубав после сите тие промени што и веќе се покажува дека е така
на физички изглед сеуште ништо не сум сменил :chill:

се фарбаф црвена и престанаф да јадам како нормален човек, се друго си продолжив од порано и успут апгрејдирав ;).

Па ја скратив малце косата,така у поголем степен ми е сега и почнав да јадам како ненормална:pos:

Ако се продолжи вака дискусијата во темава мислам дека треба да се префрли во Мода и Убавина, зашто како што читам сите сте смениле нешто што е прилично НОРМАЛНО:)
Иначе го сменив начинот на живот, до пред некое време живеев за мене а веќе подолго време живеам ЗА НАС:hot:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom