Последно купено цд?

• Креатор на темата Креатор на темата joki
  • Време на започнување Време на започнување
Суперхикс - ... И сега што?!

Последното купено ЦД беше...празно :)

Posledno kupeno cd mi e od Bruce Dickinson-Tirany of Souls

Последното купено ЦД беше...празно :)
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Точно така, празно. Инаку не се секавам кога последен пат сум купил ЦД со содржина..... не за џабе плаќам 1500 ден. за интернет.....

мм поодамна беше..Колку што памтам на свирка купив последно од Camara de Gas

posledno kupeno cd mi bese od tiesto in search of sunrise,a posledno na poklon direktno od tiesto od albumot Magic

Уффф одамна ми било последното купено цд.. Изгледа беше од The Rasmus ..Ама не сум сигурна, зашо кажав одамна беше...

Disturbed - Indestructable
Kanye West - Graduation
Kanye West - Late Registration
Од Kanye ги имам уште од првите денови кога излегоа али мерак ми беше да ги имам оригинал и за да можам асално да ги оптеретам на озвучувањето во кола, а Disturbed ставив preorder на Amazon уште пред да излезе албумот али еден од најомилените бендови ми се и сакав да го имам оригинал, ми се свиѓа нивната музика и зошто да не ги поддржам (да купам оригинал) да продолжат да прават :)

Празно...и си направив компилација:):music2:

Disturbed - Indestructable
Kanye West - Graduation
Kanye West - Late Registration
Од Kanye ги имам уште од првите денови кога излегоа али мерак ми беше да ги имам оригинал и за да можам асално да ги оптеретам на озвучувањето во кола, а Disturbed ставив preorder на Amazon уште пред да излезе албумот али еден од најомилените бендови ми се и сакав да го имам оригинал, ми се свиѓа нивната музика и зошто да не ги поддржам (да купам оригинал) да продолжат да прават :)

И ја планирам од Дистурбед да го земам ЦДто , ама слушам го смениле стилот .

ОнТопик : Последно купено ЦД ми беше Six Feet Under - Bringer of Blood

последно купено цд ми е gride-1996-2003.значи,дискографија на чешките граинд легенди.плус,има 2 видеа и преку 300 слики.а денес ќе го купам и првото лп.lycantrophy/say why?сплит на 2 чешки бенда,исто граинд/краст.значи,втора плоча ми е,имам и една синглица,ама мерак ми е ептен за лонглпејкава=)

Радиохед-тхе бест вчера уште не е распаковано

Вчера од Дино Мерлин новоро

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom