Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Од дечко ми
Врапче мое може спиеш,може не,ама јас морам да ти кажам нешо многу кратко,но многу слатко и важно-ТЕ САКАМ

LOL...that sux!

па да ваљда.-од другарка

ај тие 500 бесплатни пораки,ко на мсн да сум:)

од другарка
Леле гревче :( како си сеа?... сабајле Н.... ми пиша смс:)ме праша дали сум и лута оти не сум и титкала и не сум и вратила на смс вчера:D
:pos2:

молим те преведи,англиски не знам:toe:је parle france
Сакаше да каже дека поракате е срање ваљда пошо е “папучарска“ али мене ептен ми се свиѓаше :) Ептен е онака романтична :)

Типчето изгледа живее во некој друг свет не му е лесно...:tapp:
Сакаше да каже дека поракате е срање ваљда пошо е “папучарска“ али мене ептен ми се свиѓаше :) Ептен е онака романтична :)
И мене ми се допадна :wink:
Оваа ми е последна смс од девојка ми :)
Не ми беше скиснано ама оти не беше до мене телефонот и сега 100 пати станав. 1 порака 3 пати ми стигна. И скисна ми. Добар изговор имаш за јавуванјето. Се јас не се јавувам. :pos2:

шеф пио утре првите 2 часа ги губиме затоа биди излезен во 9 и 20:pos2:

Од другарот... Декси бе ел на кафе кај мито

“соучествувај во денот за борба против ментални болести.Во знак на поддршка испрати СМС на едно ретардирано другарче како што направиви и јас :icon_bigg“ - другарка:pipi:

ПОследна порака што сум ја добил...
"Почитувани,за 5 дена ви завршува промотивната услуга 400 за 200. Активирајте ја редовната услуга 200 за 200 со повик на 140400 и разговарајте опуштено."

Ти мобајл лавс ми .... :uvo:

Унтак ај јави ми се на домашен. Тина. Бројот е 2XXX XXX
:pos2:

ја добив пред 5 мин:

Моја желба е да останеш ваков, единствен. Твоите желби се многу така да ќе бидам кратка. Сите нека ти се исполнат! **** СРЕЌЕН РОДЕНДЕН****

Јас сум црнец, радим ко црнац. Еднаш месечно ми стигнува порака, некогаш и ниеднаш.
Еден убав сончев ден, станат јас, слушам тип тип порака стигвит. Целиот среќен, пресреќен, кој може да помисли на мене сега, кој ме сака - истрчувам да го земам и кога гледам Cosmofon Fun Dial.
Се разочарав...:nesum:

" ајде бујрум примам гости ,варам кафе ,куча отворена "
од мојата пупица :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom