Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
"""Абе, ке помиуваш до кај мене на Филлјан....ако имаш време помини јас сум до 11h. doma."""

Прееска од еден другар

п.с. Најдов Време

Од едно "другарче"

Добро, уште на блок ме држиш?ФАЛА Тами.

Hey sweety ja zavcera ne bev izlezena si go utnal brojot.Zalam.
Od edna devojka sto sakav da ja zapoznaam,no posle ova otidov na druga.

од една другарка
ова синоќа во 2 часот по полноќ :pos: не да ме разбуди - после тоа 2 саати неможев да спијам, ме болеше глава.
Spies? te budam? sorry.. m tekna nesto:)znaes...ja samo navecer dobivam inspiracija :) u sabota u marakana!si za? aj ubao da nanas, i pisi koa ke moes*mwah

утрото
Ehey, dobro utro :) samo sto stanav!kako si ti? epa ok, ondak ke ideme u petok, a kade,ikoga ke se dobovorime:)mwaaaaaaaah**

од другиот борј друга другарка од прилеп :)

eve so marijana sedime. Inaku ke idam pak za pp da se dopreselam.Cel den cistev i,umorna sum si legnuvam.bye ke odime na caj:)sekako*

Не заборавај да поминеш од кај мене кога ќе одиш накај школо.

Леона:)

Од една другарка, пораката ми ја прати као демек cheer up..

„Јец, ај злато да се потиме“ .. :pos::pos::pos:

МОре заебан кај си си дојде? Дај кажи кај си дали че идиш ф чаршија? Пиши секако

- Еден другар =)

Od decko mi:Aj umoren sum ke si legnam-Laku noc i nemam veke kredit :(

:pos2:

Регистрирани сте за добивање месечен кредит за разговори. Овој месец Ви беа префрлени 100 денари. Ви благодариме на учеството во Припејд + клубот. Т-Мобиле :)

јас сум гладен уметник и би сакал да те изедам:pos2:

Последна порака што ја примив додека бев во школо прееска беше од мајка ми....

"Маце ако сакаш да си го правиш колачот купи пециво 5 ден. во кесички мали...знаеш" .....офффф божеее....fiksna:

Прати ми 2 поруки ама заебани до коска
Ова од братучет ми Мирче. Ми помина фазата кога збираф секакви пораки, и не му пишав ништо назад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom