Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
дојди дома сама сум.хахахахаха
ова грешка некоја е ама ај да видам да ја побарам во именикот и одам :pos2::pos2::pos2:

ej katence sto prais?jas eve ucam,utre polagam.ama nekako ne mi se uci.kako se onie budaline?dan se ispijancija pak vcera?aj se gledame vtornik,idam oh.

Te ljubam milo.
Ubavo sonuvaj, spij mirno.
Znaj deka te sakam samo tebe!

od devojka mi vcera vecer...

Почитувани, за 5 дена Ви завршува активацијата на услугата 200 за 200. Активирајте ја повторно, јавете се..блабла..

На вашата сметка се додадени 200 денари само што ми стигнаto e to

Кај се изгуби бе курво? Кога ќе идеме на кафе јас и ти? Па пиши да се видиме деновиве. Кисс
---------------------------------------------------
Порака од една другарка која шо дознала дека на едно снимање на еден филм режисерката ме викала курво курво и сеа не ме вади од уста кога ќе ме види :)

ke pominam od kaj tebe okole 8 pa ke oeme a inace ja i rece deka ti se sviga i ona rece da te poz i deka ke mi se jave u kolku da izlezeme

Вчера,а пораката гласеше:
-Дојдете
Мојот одговор:
-Добро

Вчера на мојов мобилен стигнаја две пораки од некојси да ми честитат роденден. Значи пораката беше долга две пораки. И тоа: Да ти е среќен 17 роденден, да имаш многу сре.......и бла бла бла бла..И јас им вратив само: ФАЛА :nesvest:

од другарка ми дека ми имаа пуштено нејзини слики во мсн

Соноќа од мојата бивша
Se nadevam dobro si poragas vecerva...

Синоќа од мојата другарка
Hehe milo mi e i jas si pominav super i nekako se cuvstvuvam deka mi e polesno. Se nadevam deka ke go povtorime ova normalno ako sakash ;) good night and sweet dreams
:):):):)

Posledna sms: "Bebe jas si dojdov ali brat mi e na net.ko ke stani ke sednam. Te sakam.znajs?kiss4e"

Шо праваш лепотице?Те нема тие денови,арна ли си?Те сакам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom