Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
МИ ПУШТИЈА ПРАЗНА ПОРАКА ОТИ БИЛА НА ГРЕШКА:icon_frow

Последна примена: За 5 мин. излези пред Место. Ико

Последна пратена: Еј буљо абе нема луѓе на пензионериве од кај мене не им се игра

Na vrakanje doma kupi mleko od prodavnickata ama od tii so se za varene.

мацо летни до кај мене на тафе,јас сум сега кај тинекс па кога ќе бидам пред зграда ќе ти титнам.титни за ок.
- од една другарка

Utre gubime likovno,ja ukasalo kuce.-od drugarka komsika na ukasanata osoba

Бошко, имаш флетови за ЛГ 8310 али пуни со се конекторите за камера и кажи ми која цена ти се. Поздрав Зоран.

ова ми е од еден колега сабајлево.

ТСН МАЛО И МИСЛИ НА МЕНЕ.......
ех од кого сеа .......не е битно НЕЛИ?????

pred nekoi dva saati mi stigna slednava poraka.

Кога ке се шишаш мило? ај после шишање иди дома истуширај се па да идеме да ја шетаме Сани. киссесс ***

i eve da zavrsham uste malce so rabotava i ke idam da se shisham, a porakava e od devojka mi, a sani e moeto kuce.

ај уклучи са на скајп да ми ги пуштиш сликте (од една школска)

NIppI напиша:
ај уклучи са на скајп да ми ги пуштиш сликте (од една школска)
Ич не е креативна школската:) дај мобилен, да видиш колку сум јас креативен:) :nesum::pos2:

хихи,ај да видам баш,ќе ме најдеш,знаеш како
ae.gif

Абе Сарке шо Напраивте ? ВЕ СТЕМНИ дури да дојдете, е, ај малце поживо, уште пред саат рече дека ќе дојдете, што напраивте ?!

oд еден другар што го оставивме да не чека надвор, aма па убаво беше времето де :kesa:

Daj pridones vo borbata protiv menatlnite bolesti. Isprati sms poraka na nekoe tvoe retardirano drugarce kako sto jas go napraviv toa sega.

Od bratucetka mi :)

pocituvani e-vaucher 100 denari so br.#11540389 e aktiviran na vasata prepaid smetka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom