Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
jovan напиша:
pocituvani e-vaucher 100 denari so br.#11540389 e aktiviran na vasata prepaid smetka

исто така ќе пишеше и од каде е пуштен кредитот

Е па да не им правам реклама ама еве ти ако толку го сакаш и тоа
Digital 3 Ohrid: Pochituvani, E-Vaucher 100 denari so br. #11540389 e aktiviran na vashata Prepaid smetka.

Добро утро злато!
Јас сега ке си легнам и ке пробам да заспијам зашто денес
сум стварно изморена! Ги испративме французите, беше многу тажно... Те сакам **********

од девојка ми...

jovan напиша:
Е па да не им правам реклама ама еве ти ако толку го сакаш и тоа
Digital 3 Ohrid: Pochituvani, E-Vaucher 100 denari so br. #11540389 e aktiviran na vashata Prepaid smetka.

Поракава да си ја чуваш, иако претпоставувам веќе е потрошен кредитот:smir:

А шо Маце, 4 е сатот? :pos:
од колегана мој, мрднат е ептен.... си знам јас шо значит :)

Dime!Pesnava dojde ludnica! Super e:) Odvaj cekam da ja dozavrsam da ja "nasminkam". Zdravje Boze utre ako ja zavrsam vo ja pustam i pejte:) Do k'j si so tekstot

Еден другар:)

Ќе искачам ...од еден другар:)

Гледаше фудбалот ? Дома се ке искршев , неможам да се соземам

Од другар

Hehe za Jimi nisto ne me cudi. Ke dojdam najverojatno vo sreda vecer. Srbive izgubija od Kazakstan :) nie valjda ke tepame - za inat! Ajde se gledame - Од брат ми од Белград

"Simonce ako sakas grasce ubavo kako tebe javi mi se nema da ima nikakva frka pozdravche xxxxx"
-drugarce

A najubava poraka do sea so mi ja prati vcera najbolja drugarka i so moram da ja pisam:
"Gletka niz prozorecot.Nadvor iljadnici bistri kapki rosat,no kako da doagaat od mojata emotivna vnatresnost.Znaes srekna sum STO TE IMAM ZA SESTRA i sto toa nikogas nema da se promeni,zasto zivotot na BEDEROT e osnovan na BEZREZERVNA LOJALNOST i TVRDA LAVOVSKA AGRESIJA:********sis,mn.te sakam!"

Niedna poraka me nema poveke pogodeno.. Jezda ja ne sum filozof i mn glup odgovor dobi na porakata.. Ali jbg

FANTASY.
Najopasen igrac sudijata.
од татко ми, афтер д фрст гоал он јестердејс меч.

Последна порака од Мацедониан:У К*рац(по голот на Дарио Срна вчера):pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

POSLEDNA PORAKA OD DRUGARKA MI:
''kate jas sepak na kraj zavrsiv struga i gledam fudbal so rodninive.Aj da pobedime.kis4inja do tebe

Влера го прашав другар ми дали сака да играме баскет и ми врати:
СЕКАКО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom