Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ако сакаш да се видиме деновиве да правиме мОабет
:bip:

А бе гушката ќе почека за бољи дани. Морав да се симнам да се најдам з`шбајаги сум гладна, а најадена ќе имам повеќе сила за гушката, а и наспана...Зззз...

Јас решив за роденден да ти купам кола, само не знам дали голф 4ка или БМВ 3, кажи ми што ти се допаѓа повеке

Од бившиот дечко ... е ај сега шо да одлучам помагајте :nerv: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

srce moe naj ubavko ke te izruckam obozavam te bejbi....od deckoto

Девилиш, си идела со спонзор, :nesvest:

Не потклекнувај на прокација девојчеее!!!!
:kez: :kez: :kez: :kez:

Digni si ja glavata, nemozam da te vidam ubavooo.......
SNAJPERIST:pos:
:smeshko:

Tonchie напиша:
Девилиш, си идела со спонзор, :nesvest:

Не потклекнувај на прокација девојчеее!!!!
:kez: :kez: :kez: :kez:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Тончи бе!!!
Не потклекнувам на провокации .. ме изнасмеа пораката затоа ја споделив со вас, а дека ми бил спонзор тешко ... не се дава Девилиш така лесно :wink:

бај д веј фичо му побарав :)

`Мислам на тебе и мислев,ама не бев тука до сега да ти го кажам тоа.А и има нешто, што сакам да ти кажам и да ти покажам,ама не по смс,зошто ја делиш со другарка ти` - и сега мисли се оправда..:nesvest:

Stalingrad напиша:
Е, стварно си Гомце!
Од еден мој другар пошто му пратив порака од интернет од име на неговата симпатија. :pos: :pos: :pos:

Loooooooool:pos: :pos: :pos:

Ej stvarno ne si fer,kako mozese toa da go naprais,mene za malku ke me lupnese infrakt,a ti smej si se...

Istoto so si go naprail i ti...Samo ja i prativ na drugarka mi...
:pos: :pos: :pos: :pos::pos:

You're the one I LOVE, the one I NEED, but bad mistakes I've done indeed. In search for forgivness, and happiness too, I want to say that I LOVE YOU!

„ Многу успех на новото работно место и да не бидеш толку лоша. Кисс„

:pos:

fintata mi bese da ti kazam SREKEN RODENDEN ma!TE OBOZAVAM NAJNOGO NA SVETO!i ne,ne izlevam!ubav pomin!bacc

dojdi kaj striko odma ima za pienje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom