Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Кокошка

(прашав што имаме за ручек:pos:)

Да видиме во 90 минута центаршут од левата страна од гигс во шеснаесетникот висок скок на Рио Фердинанд и ГОООООООЛ!Победа за Манчестер Јунајтед, Бето пу*и ми го! --- од другар!

абудабу абудабу

Од сестра ми... НА ШО ТРОШИТ МОМИЧЕНО!!!!

Handsome напиша:
sry draculea
ama
Цитат:
Напишано од Handsome
Ne te bolese koa padna od pekolot :pos:

bese nameneto za dajdo
:pos:
hehehe seirdziii samo na forumof ej :pos: :pos: :pos: :pos:

Од другар во клас!
Кај си бе лутко со те нема ми се налути а?

od drugarka pred 5 minuti:
ne se maci ke mi pustas SMS pak...nogo mi se aresat kak gi biras i taka mi trebat da me raspolozuvat...ama ajde na spienje sega..treba u 11.30 da stanas zdrepkata za grupite da ja gledas...leka nok

Bog e milosliv so ne gi sozdaval prijatelite so cena .Zasto , ako bese taka , nikogas ne ke mozef da si dozvolam prijatelka kako tebe . Sreken praznik***

Последна SMS...

Buljo aj ke naminam okolu 18:30 samo sto dojdov od faks. Pisi ako moze

Примена пред 5 дена. :)

znaes li deka beloto nestle cokolado e samo obicno cokolado koe prebledelo koga doznalo deka najslatkoto nesto ne svetot ne e toa tuku deka si ti!neznam ni ja od koj ja dobiv zaso ne mi e poznat brojot a neam kredit da se javam

Дојди одма! - од работа пратена .. ама уште пред една недела .. мамата никој не ми пишит:icon_lol:

Izvini batka, ama denes nema da bidam vo moznost da ti gi isplatam parite sto ti gi dolzam, imam frki nevideni.Ke se cueme i ke ti objasnam, bez gajle, ke bide.
-Оваа ми е од еден клиент должник што требаше денес да ми ги плати парите што ми ги должи за услугата што ја извршив.

Mandrak напиша:
Izvini batka, ama denes nema da bidam vo moznost da ti gi isplatam parite sto ti gi dolzam, imam frki nevideni.Ke se cueme i ke ti objasnam, bez gajle, ke bide.
-Оваа ми е од еден клиент должник што требаше денес да ми ги плати парите што ми ги должи за услугата што ја извршив.[/QUOTE

Нема се косиш, ти ше имаш да земаш тоj да ти дава. Пиj една студена вода и тва е. Сори батко, ама друг п'т да знаеш прво парите да земаш и тогава да бачкаш. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom