Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Пеерче ај ако имаш за испити учење земи учи овие 2 дена, ја се враќам утре сабајле и у четврток има со сите можни екипи да закажеш фудбал:-). Ај се гледаме сутра. Позз

Смс од другар, се враќа од Грција после месец и пол пракса...=)

Mil mee zivoto. Na koj mu se umira, slobodno!

:icon_conf

Brat u kolko ke se cekamo? Pisi odma...

Ooo me boli gazetoo.Nokva ke e vlazno ko umereno,aaajde dojdi gorce leee pa i da ni zavrne ke ve e*eme!!! Rabotnicki 4 evaaa =)

Од другарче,за утакмицата у неделата:smir:

Од братучет ми...

Брчет(струмички)де сними го Адреналин филмо и некој секси по твој избор..

Dzimi se akna vo edna tezga vo Split dur glease dres od Milan. Pisi go ova vo posledni sms da go fatime na seir ko toj mene. kis

Од Болиглава.
Од друштвово уште јас останав нечукнат в тезга, Болигла се пукна во Охрид, џимеј се фукоса в странство.

Среќен роденден, се најубаво во животот...бла, бла, бла...

Погрешка ми стигна:):)

Утре дека ке се чекаме ? :smir:

од Другар :helou:

Само со Вип! 8 Цитроен ц3 за 8 недели. Испрати празна СМС порака на 14188 и играј во квизот на знаење за Цитроен ц3. Цената за 1 смс е 35мкд + ДДв
VIP
коа ја прочитав поракава си реков Која е оваа ВИП...брее...жити се...шмекерицава некоја Вери Импортант Прсон била. За секунда се свестив дека сум на Вип операторот...јебига!

Kj сте море?

-вчера од Емка..

бтњ

Dzimi se akna vo edna tezga vo Split dur glease dres od Milan. Pisi go ova vo posledni sms da go fatime na seir ko toj mene. kis

Од Болиглава.
Од друштвово уште јас останав нечукнат в тезга, Болигла се пукна во Охрид, џимеј се фукоса в странство.
:pos::pos::pos::pos:
Фантом уш ти остана да се зејш во некоја тезга:pos:
(онаа кај диодине нема да се важи)
едит:од смеење не ти го допрочитав постот, ете сам си напиша дек остана уште ти :pos:

Da mi gi vratis tie 1000 denari mi trebaat hitno

Od Drugar :)))

Добра ноќ секси:)
Од многу добар другар:pipi:

Ce si legnuvas??? Ok sweet dreams spij ubavo. Te sakam

Od my gf(u Grcija e)

Povej vse! Placaj samo klic in ne vec minute. Poslji POVEJVSE na 1918 in vsak klic v Mobitelovo omrezje te bo stal le 0,27€. Info: http://m.mobitel.si/mobi

:pos2::pos2:
од Мобител Словенија ... ако сака некој еве све ви напишав активирајте :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom