Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
За 20 мин. кај баба ми ми треба помош ок? (од сабајле за 1ви Мај ова) :pos::pos:
Oд другарче : )

Хеј у петок сме на англиски,teacher кажа кој може,да дојде во 3,а кој неможе во 5:10(тест ќе правиме)иначе сите кажаа дека ќе дојдат во 5:10..позз

хахаа,другарче од англиски:)

Мојата
Ок,ако можам ќе дојдам.Инаку во средата имаше фудбал па затоа не дојдов..поздрав!

хахаха,очекував последна да ми е некое известување од т-мобајл...

Јас сум веќе таму, идај.

Од другарка, се договаравме за на играорна.

Што праваш?
Ај да одаме на негде...

Од еден другар:)

TI KANIS SLATKO THALESKI KIMATIKES?EGO DEN BORO PALI.SKEPSO IA SENA POSO POLI SE PONAI HERI SU.THELO NA SE EHO STIN AGALIAMU NA SE VLEPO POS PAS NA IPNO.ISE TOSO OMORFPS...EHIS DIKIO EGO DEN IME.AFTA INE TI NA KANO.

Ke si oremilo
од мајка..:pipi:

,,Како пројде у ск ?,,

Од другар и тоа не му вратив дека немав кредит и повторно ми ја прати истата порака за неколку часа :pos:

Zboruvaj za samo 1den./min. cela nedela kon T-Mobile.Vospostavuvanje povik e 3 den.Registriraj se na 1446,nadopolni najmalku 150 den. i zboruvaj bez prestan

:(

Zal me, jas ucam ama nikak da naucam :( aj ak ne vrne posle ke ti pisam da izlezame, ly. <3

Кога бев достапен, де.

земи ми ташната :)

избегани од час ...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ај ела кај 19-ката тама ке те чекам и после право ке си продолжеме на доле .... Mwah

From : :wub:

Дојди кај директорот пак ке креваме бунт!
Од еден другар :toe:

Ми недостигаш сонценце мое :( Секој миг се повеќе и повеќе...Навистина неизмерно те сакам и мојот живот е многу поубав кога знам дека те имам покрај мене ! Убаво да нанкаш !Мваац ! Те Сакам ☻

Од девојката
Мислам да има некој да ме сака хаха Романтика:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom