Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Заборајв дек прајме тест физика и одам нашкола и и пишам порака на мама мамо јас кец ке добијам ослободвиме или прај нешо и мама ми врати
Не се секирај колку ке добиеш. Колку ке добијаш, толку. Болна беше ебаму мајката. Звони наодмор да ти го донесам апчено шо го заборај дома.

ТЕ САКАМ - од бившата.Ме стопи со пораката :love2:

Последните неколку дена само известувања од банка добивам. Никој не ми пишал иначе :) А јас еден куп пораки испратив... Тц тц

:))
незнам брат, жими очи

Од другар кој не сака да му ја запознаеме цимерката, на прашањето која смена е таа од понеделник на работа.

од братучетка ми така општо....

"Nebo je lepo, vetar polako piri...zelim ti laku noc i da te pojedu vampiri:) TE SAKAM MORI!" - од една другарка :pos:

Miwe so pravas.jas ka ti dadeh sig samo so beh dojdela od fak. i spijah do sega.sega ke jadame, ke cistame oti e gubree, pa ke ucame. raboti li. Uste mi se spie :)
-Од девојка ми

Pocituvano, Vasiot nefakturinan dolg zaklucno so 10-NOV-2008 20:45 iznesuva 1235 debari. Sumata ne go vklucuva DDV i dopolnitelnite mesecni popusti.
From: SMETKA

незнам дали ти е денес или во четврток роденден пиши за да знам за да те изненадам:pos2:(другар)денес ви 21 часот

еј идиш утре на протест? од панкерката

утре кое време сме в комунално:nesvest: да си земеме дипломи:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom