Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
СтрумичанецО напиша:
The Amityville horror - based on true story
ауууууу... неам зборови... психа
ja toj go gledav so drustvo, kolku sme vristele, uste ne mi se veruva. epten e...strasen!:shok: :ija:

Inace posledno nesto sto go gledav bese Matchpoint....i garfield prviot del...se utepav od smeenje na filmov...:pos:

The Triangle ( se raboti za bermudskiot triagolnik... i mn e extra filmot!:))

jas sega go gleav "human trafficing" ili taka nesto,za trgovija so lugje so mira sorvino wese i mnogu dobar film eeeej...tezok ama dobar,se naeziv cela...

Сега ќе го гlедам "Шампионите од Шутка" па ќе ви пренесам импресии ;)

ja go gleav "the break up" ili kako i da se vikase,slabo pamtam iminja so vins von i dzenifer aniston :) mi se svigjase filmot...baska nekako u periodov mi se pogodi hihih
i "getting played" so vivica a. fox i carmen electra onaka da tepas vreme,nisto posebno :)

silent hill i bev mnogu razocaran a potoa vo istiot den i da vinci i pak bev mnogu razocaran i sea ja citam pak knigata kodot na da vinci za da mi osanit ubavoto sekavanje :)

Rebound .. nekad vistina mi ida da gleam detski filmovi.. ovaj me pogodi.. AHiAhAiAhAIh (= jako zensko ima u filmo

Kodot na Da Vinci- ne e los ama nisto preterano posebno.

The Davinci Code
mene mi se dopadna ali ne mi davaat site pozitivni komentari za filmov

Spy game, Shadow of fear и уште два други со долги наслови што ги заборавив како беа точно, иако беа добри психо-трилери:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom