Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го гледав Madagascar!!!!!!пукнав од смеење :pos:
madagascar%202.jpg

Го гледав I am Sam ... да не бев со Еко ќе се пукнев од плачење иако има и доста страшно смешни моменти. Sean Penn и Michelle Pfeiffer ... прекрасна драма!

Mad Maxx напиша:
Само што го догледав Lord of War со Николас Кејџ.Можеле и Монолог на дилер со оружје да го крстат беж некој посебен проблем,затоа што целиот филм се сведува на тоа-монолог.:raz:
Se soglasuvam so tebe ,dzoa dokumentarec e filmot ,a i prikaskata e bez vrska

divine напиша:
Го гледав Dark Water и ви го препорачувам најмногу ... жанр трилер - хорор така нешто, и ептен е добар ... а замислете на крај се расплакав ... стварно има тажен крај мамата ...

Odam sega da go zemam -- posle preporakata na Awakenings zasluzuvash da te poslusam - se nadevam po vtor pat ke me iznenadish ... ako ne ....ke viish:pishtoldz

The big blue,ama snimkata bese bez kraj,edno 2-3 min mislam falea.Delfinot go krena nurkacot na povrsina na kraj,taka?

divine напиша:
Го гледав I am Sam ... да не бев со Еко ќе се пукнев од плачење иако има и доста страшно смешни моменти. Sean Penn и Michelle Pfeiffer ... прекрасна драма!
Ја колку се сеќам три казана наполнив. Немаш душа, дивне :)
Стварно јак филм!

sea u momentov go gleam bruse amighty jim carry moze do solzi da me nasmee zimi se fimov go geam po 3 pat i pa mi e interesen

Profa напиша:
The big blue,ama snimkata bese bez kraj,edno 2-3 min mislam falea.Delfinot go krena nurkacot na povrsina na kraj,taka?
Профeсоре, црни сине, апел до тебе и до другите. Дудлања за содржина на филм не поштуем, пошто ако не сум го гледал ми го квари филмот. Отвори си нова тема со наслов: тука дудлајте за содржината на фликовите и таму doodlaj до бесвест. Широко ти поље.

Иначе вчера го гледав Ми Нисмо Анѓели 2 на двд и се скинав од смејање.
Сум го гледал на тв синк дивикс, и се чудев колку фори сум пропуштил.
ЦЦЦ. Не гледајте тв синкови ако може да ги избегнете. Стрпете се. Гледајте го филмот салаам. Во кино, на двд или бар на двд рип дивикс.

Сакам да го земам DOOM да го глеам..

OBDN напиша:
Odam sega da go zemam -- posle preporakata na Awakenings zasluzuvash da te poslusam - se nadevam po vtor pat ke me iznenadish ... ako ne ....ke viish:pishtoldz

ја уште од кога го препорачав Awakenings :)

bibuska напиша:
Го гледав Madagascar!!!!!!пукнав од смеење :pos:
madagascar%202.jpg
би го гледал уште 100 пати :pos:

Alex ...[SIZE=-1] the Lioooon! WAAAAA!!
(кога се најавуваше сам) :pos:

[/SIZE]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom