Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го фатив Адвокатот на Ѓаволот на телевизија. Го гледав во кино кога искочи и ете, после толку години пак.

Содржи многу интересни и провокативни пораки. Интересен е зошто ги критикува човечките карактеристики и особини.

Гледај, но не допирај, допирај но не земај...Јади но не џвакај, џвакај, но не голтај... :)

Попладнево го глеав House Of Wax. Тежок хорор.

humanoid напиша:
Го фатив Адвокатот на Ѓаволот на телевизија. Го гледав во кино кога искочи и ете, после толку години пак.

Содржи многу интересни и провокативни пораки. Интересен е зошто ги критикува човечките карактеристики и особини.

Гледај, но не допирај, допирај но не земај...Јади но не џвакај, џвакај, но не голтај... :)

Баш така! На моево расположение не си го препорачувам тој филм, ама ќе го гледам вечерва! Сум го гледала повеќе пати, ама неодолив ми е со сите актери во него :pos: :wink:
п.с. Кажи колку убива крајот нели? :pos: :pos: :pos:

Адвокатот на Ѓаволот --> Петка си е филмот 8)

А денес го гледав "Scent of a Woman".

Wolf Pack напиша:
А денес го гледав "Scent of a Woman".

Кај да го најдам овој филм јас? Го имам гледано пред незнам колку години, не се сеќавам скоро на ништо од филмот, а знам дека беше многу добар ... ќе го барам!
:) Адвокатот на ѓаволот неможам да го најдам и се нанервирав ... којзнае кај сум го дала :twisted: :twisted: :twisted:

Може преку LimeWire или DC++ да ти го дам, или па да го уплоудам на некој ftp сервер.

Друг класичен од Ал Пачино, Carlito's Way. Сеа слушам втор дел ќе прават и тоа со P. Diddy :?

Црвената виолина

Што знам дали ми се свиѓа... сеуште не знам!

Чуден...
Можеби ме изненади, очекував нешто друго, а испадна сосема трето од филмот. Треба да се гледа

Го препорачувам за оние кои сакаат драми. Една приказна од повеќе аспекти гледана...

Monster in law

B00082ZRP8.01.MZZZZZZZ%5B1%5D.jpg

Plot Outline: The love life of Charlotte is reduced to an endless string of disastrous blind dates, until she meets the perfect man, Kevin. Unfortunately, his merciless mother will do anything to destroy their relationship.

Glavnata uloga, Charlotte se igra od Jennifer Lopez.

Dobro filmche.. inache ne sum nogu po vakvi :) ali ova barem dade da se smeam malku:D

Остров (The Island)

интересно филмче макар да на моменти има глупи дешавки за да се оствари континуитет у приказната. у глобала е ок, малце акција, малце љубов, малце лошите го попија па интересен е за гледање. една реплика ме насмеа ептен

Just because you want to buy a hamburger it does not mean you want to meet the cow.

Can't buy me love ... старо тинејџерско прекрасно филмче ... зашто бе таква љубов има само на филм??? :cry:

FILM

KE VI GO PREPORACAM I "THEIR EYES WERE LOOKING GOD" SO HALI BERRY MNOGU DOBRA ZIVOTNA PRIKAZNA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom