Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стварно е добар Филмот ти го препорачувам МИТ со Џеки Џен :music3:

еех по 10 пат и се смеев како будала Son of The Mask

Bas sea se vrakam od Milenium (aj neka ni e cestito otvoranjeto). Go gledav Harry Potter and The Goblet Of Fire. Filmot e zakon. mislam stvarno zakon. site onie sto velite deka filmot e za mali deca: idete gledajte go! moe mislenje e deka filmot treba da se zabrani za deca pomladi od 15 god. vo filmot nema nisto detsko. Ima dosta ubivanja, krv, meso, nasilstvo i intrigi. citana mi e i knigata ali definitivno ednistveniot film sto sum go gledal koj ja nadminuva napisanata kniga. a real masterpiece. bravo super...veke nemam zborovi...utre odam pak da go gledam. koj e ZA ajde! proekcii 11, 14, 17, 20, 22:30 karta:150 den. PREPORACLIVO

P.S. mislam deka ova ke go cita samo Goddess Of Chaos :) Pozdrav

Snosti go gledav na HTV Signs(Znaci) so Mel Gibson...iako e postar filmot ne mi bese gledan dosega...filmot epten me bendisa i krivo mi e sto ne sum go gledal mnogu porano...prekrasno napraven film vo Hichkokovski manir...filmot e mesavina od triler i sf i dejstvieto e minimalisticki prikazano preku samo 2-3 likovi...a i poentata e epten jaka(da ne go raskazuvam sega,obavezno gledajte go)...reziser e Night M. Shyamalan,reziserot na Sesto setilo...btw i toj se pojavuva na kratko vo filmot

sea samo sho go gleaf terminal na vrachanje od texas lele se nataziv epten jebiga mnogu sum chustvitelen :( hehehehe

B 13 од Luc Besson, добро филмче...
Dot. Kill - не ми ги исполни очекувањата

http://www.imdb.com/title/tt0183718/

Rocky Marciano
филм препорачлив и за фанови и за не-фанови на боксот
најдобра адаптација на вистинска приказна, а и John Favreau многу добро го одглуми Rocky

и

http://www.imdb.com/title/tt0111001/

The Road to Wellville
најчукнатиот филм што сум го гледал :))))))))
сигурен сум дека нема да познаете дека Антони Хопкинс глуми во него

The Exorcism of Emily Rose ......... vistinska prikazna

koj ne go gledal da go gleda........nema da zazali

"National treasure" i "spun" прееска ги гледав, extra sе, spun поише ми се свиѓаше..

ne mi e bas posleden glean ali Hitchhiker's Guide To The Galaxy e mnogu dobar film. Respect, posebno za Marvin.

Signs-за разлика многу луѓе што викаат дека не е добар, мене напротив ми се допадна, мада за да биде уште подобар треба подобар режисер

Men in Black II- има добар хумор, што може да помине

Гижо напиша:
The Road to Wellville
најчукнатиот филм што сум го гледал :))))))))
сигурен сум дека нема да познаете дека Антони Хопкинс глуми во него
Го гледав пред некој ден на кабловска, многу е откачен филмот.

Sin City.. нема што да се фали глума, сценарио итн итн.. љубов на прв поглед :)

Ама ова лице не се заборава.. Alexis Bledel. Погуглајте малце, видете некоја слика.. ма тоа е поглед бе :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom