Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
fantastic_four_silver_surfer_2.jpg

Добар ... прпут да го изгледам целосно :)

Хм, од каде да почнам што се не изгледав во последниве неколку денови? :)

Мадагаскар 2 :)
Просечен, кецот е далеку подобар ама па и приказната е веќе нешто видено.

Пила 5
Конечно го начекав на добра снимка, и го изгледав. Не сум разочаран... не очекував ништо од филмов, со оглед на разорачувањето од претходните филмови од серијалот. Па испадна дека е солиден филмот. На тие што се палеле на претходните Пила филмови, овој дел ќе им биде врхунац. :) То е то.

Макс Пејн
Ако земем пишувам за филмов, ќе бидам пристрасен. Како малешан ја обожавав играта, така да исто така се чуствував кога разбрав дека ќе се снима филм, а богами и дури го гледав истиот. :) Добар филм, повеќето ќе го сметаат за просечен, оние гејмерите ќе мрчат дека не е ист како играта, а јас ќе уживам во него уште неколку пати. :pipi:

Quantum Of Solace (2008)
Поради ептен лошите коментари не очекував многу, па затоа и не сум разочаран многу. Ако човек сака акција, добар е филмот, мада приказната е бош.:)
Ваков филм за првпат влегување во кино Рамстор е супер:)

Blood diamond

BloodDiamondMoviePoster.jpg

Едноставно некои приказни не можат да не остават рамнодушни, а оваа е една од нив. Навистина ме трогна.

theholidayposter.jpg

Vchera go gleav filmov i ne ocekuvav deka kje mi stane eden od favoritite :) Ima preubav voved, a i soundtrack-ot e wow...:D

американска пита 2

Saw V, Quantum of Solace, Max Payne.
Очекував повеќе кај Saw, подобра приказна кај Џејмс, и уште малку да се развиеше акцијата кај Payne.

Сабајлево по незнам кој пат го изгледав Исправи се Делфина.
По мене, еден од најдобрите, ако не и најдобар македонски филм.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom