Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
update02_zohan.jpg

Notting Hill (1999)

nothing-hill-00.jpg

Одличен филм, исто за препорака. Колку можеме да бидеме добри, толку повеќе испаѓаме идиоти. Но вистинските одлуки се носат тогаш кога нештата ќе бидат наизглед изгубени.

Гледав уште еден прекрасен филм според дело на Стивен Кинг. Прекрасен е, страшен е, параноичен е и на крај претажен!
Го препорачувам на сите кои ги сакаат ваквите филмови!

the-mist-poster12.jpg

Гледав уште еден прекрасен филм според дело на Стивен Кинг. Прекрасен е, страшен е, параноичен е и на крај претажен!
Го препорачувам на сите кои ги сакаат ваквите филмови!

the-mist-poster12.jpg
Прекрасен филм, баш го имам гледано на кино, треба да се осети таа атмосфера со овој филм, има добри сцени :wink:

Инаку гледав прекрасно филмче кое ме расположи како никој филм од маратонов до сега, романтична сф драма за роботчиња :) и куп луѓе кои заборавиле дека постојат, го препорачувам за сите љубители на анимацијата, ќе биде квалитено изгубено време.

wall-e-poster-2.jpg

бетменот ама онај анимираниот не е лош за 10денари :)

Гледајте го WarInc ви го препорачувам, патем има многу сцени во филмот каде што јасно се гледа Македонското Знаме, ама не знам што е финтата ме чуди што на Hollywood му текнало да го стави баш нашето знаме во филм.... :wink::wink:

Attachments

• mak-zname-film-10.jpg
    mak-zname-film-10.jpg
    13,1 KB · Прегледи: 4
Гледајте го WarInc ви го препорачувам, патем има многу сцени во филмот каде што јасно се гледа Македонското Знаме, ама не знам што е финтата ме чуди што на Hollywood му текнало да го стави баш нашето знаме во филм.... :wink::wink:

со John Cusack одличен актер е :) :)

а јас по кој знае кој пат си го гледав ШАФТ

shaft.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom