Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.

Janev

2.856
Поени од реакции
58

добар англиски филм, вреди да се гледа

ivanco

Herbie the Love Bug
Член од
17 јануари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
0
Последен не е али е многу добар барем за оној сто гледа хорори GRUDGE 1 I GRUDGE 2 али американските верзии.(по мозност на сараунд)

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Eurotrip по 20ти пат :):) Ме расположи поштено :)

Б

БејбиГрл

Гостин
Вреди да се гледа или џабе потрошено време. Ми се чини секоја наредна Американска пита е срање.
Pa iskreno jas uste pred da go gledam ne ni ocekuvav nesto posebno od american pie....onaka kolku da se nasmees i da poglednes nekoi gluposti:icon_bigg
a inaku od site dosega american pie ovoj del najveke mi se sviga(a moze i zaso e nov i ne mi e zdosaden seuste)
i uste nesto sto ke im se dopadne na maskiot pol,mislam deka vo beta house ima poveke golotija od predhodnite:icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
American Pie се трпеше до третиот дел. Понатаму незнам што им удри во главата па не можат да престанат со снимање...

BTW, последно и по 10-ти пат Shark Tale (2004). Will Smith како рипката Оскар и Robert DeNiro како Ајкулата Дон Лино... Супер анимирано филмче, според мене подобрар од Finding Nemo.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Вечерва се изнагледав филмој, очите ми паднаја..

Прво, „Man on fire“ со Denzel Washington по милионти пат.
Па, „The pacifier“ со Win Diesel. Прејака комедија.
И.. „The devil wears prada“ со Meryl Streep и Anne Hathaway.

Член од
10 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
3
Death Sentence preubav film me potseti na Man on Fire i zatoa uzivav fo filmot imase mnogu propusti ama se na se vredi da

se gleda filmot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom