Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
пред некој ден го гледав A walk to remember... филмот беше :vozbud:

троја изгледа, 10 пати сум го гледал и уште ми е омилен филм

Алфа дог, со Џастин Тимберлејк, Брус Вилис, Шерон Стоун ... Грд филм, можеби на почетокот е помалку интересен, забави и такви шитови, ама после посебно грд дел ми беше кога го убија детето ни криво ни дужно ... Филм со тажен(повеќе глупав) крај !? НЕ ФАЛА !!!

Major League 2
Wild Thing
You make my heart sing:)

Slap her... She`s French!
Со кој памет само не знам... Ќе се отрујам следниот пат кога ќе седнам да гледам вакво нешто. :dabe:

Dorm Daze...топло ви го препорачувам на сите што сакате да се пресмеете,цел филм беше збркан,нема да го осетите чувството ако ви го раскажам,земете го,урнебесна комедија со тинејџери...главната тема на филмот е ташната во која има 30 000 долари,но иста ташна со кармин во неа има и една од тинејџерките таму,ама финтата е дека ташната од 30 000 долари ја бараат 2 личности додека другата ташна е изгубена од страна на другарка на тинејџерката што ја поседува ташната,во меѓувреме скоро целото школо дознава за ташната со 30 000 долари и настанува една голема збрка,малце личи на сапуница но сепак многу беше смешна :pos: :pos:

П.С.Има и Dorm Daze 2,филмот е интересен но далеку полош од првиот дел:helou:

Gridlock'd-so tupac i drugi dobri glumci ne mi tekinja kao se vikaaa ama ekstra e

300... веќе по трети пат... не е лош филмот да ви кажам право :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom