Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
pitrates of caribbean-the curse of the black pearl
сеа ке го гледам и вориот дел - pitrates of caribbean dead man's chest :kaleberce:

"The Departed" samo so go izgleav, filmov mi razbudi stari strasti ;)))Leonardo Di Caprio mmmm... ali mn. glupo zavrsi go ubija :(

Zavcera go gledav Dvojna igra(djek nikolson, di kaprio, met dejmon) mnogu e dobar filmot, bi go preporacal na site da go gledate, i moze 'Into the blue' so Jesica Alba, isto taka mnogu dobri filmovi, nema da zazalite ako gi gledate

Tenacios D in the Pick Of Destiny -- добра комедија со Џек Блек :)

Blood Diamond
275971.jpg

Добар е :zver:

Apocalypto-noviot na Mel Gibson
dosta nasilen

posleden neznam bas koj go gledav posto od koga staiv internet mnogu retko gledam TV a filmovi skoro ic, a mislam deka bese james bond so daniel craig ama ne mi se dopana :toe:

"Парфем" и "Последниот крал на Шкотска" ѓи гледав вчера:tv:

Сношти по втор пат го гледав Балканкан зашто си го купив со „Неделно време“,а премиерно го гледав во кино уште пред година и пол и искрено мене многу ми се допадна.Типичен балкански и многу добро ги има опишано најкарактеристичните работи за сите балкански земји.Кој не го гледал нека го гледа.Па македонски е со сонценце!!:pos2::pos2:

Тхе департет-супер филм али на крај кога го отепаа Леонарно мислам дека зафркнаа(човекот се изнамачи),а остај то се испозагина

strangerthanfiction_bigearlyposter.jpg

Топло го препорачувам на секој член. :)

Вчера на HBO го глеав Garfield по не знам кој пат :devojce:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom