Портрети (ваши дела)

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Првата фотографија - постегнато кадрирање, вака е многу широко, треба да го бараме девојчето во шумата.
Втората - ТоБ
Третата е ОК. Има едно непишано правило празниот простор да се остава пред личноста што ја фотографираме а не позади.

Не ме привлекува да фотографирам портрети, ама ова ромско девојче денес што го сретнав на еден паркинг ми беше многу слатко и решив да ја сликнам...Се вика Сабрина :)
Прегледај го приврзокот 33894
ПА ти не си направила еден портрет туку два, ене го десно позади Грујо се смешка:)(y)

back_in_the_days_by_donjas-d4danf2.jpg

Dark King во ретро варијанта и без брада. Сликава ја пукнавме додека бевме облечени за статисти во Трето Полувреме. Инаку штракната е со Helios 44m-4 на 2.4f на Fotodiox адаптер со потврда на фокус што во тоа време не работеше, сеа си го поправив. требаше да затворам ефот уште малку, ама и вака испадна фино.

back_in_the_days_by_donjas-d4danf2.jpg

Dark King во ретро варијанта и без брада. Сликава ја пукнавме додека бевме облечени за статисти во Трето Полувреме. Инаку штракната е со Helios 44m-4 на 2.4f на Fotodiox адаптер со потврда на фокус што во тоа време не работеше, сеа си го поправив. требаше да затворам ефот уште малку, ама и вака испадна фино.
Што не пукнавте една со Катарина

166991_2138920548058_1097468926_31822777_873141898_n.jpg

Ми стана интересно у задње време 16:9 за портретура :) А и адаптерчево за хелиосот си владее :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom