Portal 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Побивање во твој стил бе.

Тоа е спомнато на почетокот ај понатаму види.

Епа во животов ние исто се покоруваме на физичките закони.
Значи види игра има основни правила и валкани правила. Валкани се тие како, QTE, неигриви сцени, невидливи ѕидови итн. и тие се тие што те прават роб. Портал 2 има многу таква нечистотија.

Јас мислам најубаво, стави маусот во џеб, тастатурата под мишка, излези од дома, и ете ти, перфектна игра.

Јас мислам најубаво, стави маусот во џеб, тастатурата под мишка, излези од дома, и ете ти, перфектна игра.
Абе пријлателе по цели денови сум на нога и си бркам работа. Ај оди и ти бркај работа.

Побивање во твој стил бе.

Тоа е спомнато на почетокот ај понатаму види.

Епа во животов ние исто се покоруваме на физичките закони.
Значи види игра има основни правила и валкани правила. Валкани се тие како, QTE, неигриви сцени, невидливи ѕидови итн. и тие се тие што те прават роб. Портал 2 има многу таква нечистотија.

1. Никад не сум спорел со таков лејм и неоправдан аргумент.
2. Тоа што е спомнато на почеток го прави непостоечко или му намалува кредибилитет ?!?!
3. Категоризирај си и резонирај си ти како сакаш, во секоја игра постојат правила, и на секоја игра си роб (свесно и согласно, освен ако не ти држи некој пиштол на глава.).

Остајте го бибил. Си нема појма за игри. За него игри се добри ако никој не ги играл. Сфашта...

Смирено...

За играта правете муабет, не за луѓето што упатуваат критики кон истата.

Остајте го бибил. Си нема појма за игри. За него игри се добри ако никој не ги играл. Сфашта...
Што ви е бе вас луѓе?
Ако некој даде критика на вашата-омилена-игра™ за вас станува државен непријател.

1. Никад не сум спорел со таков лејм и неоправдан аргумент.
2. Тоа што е спомнато на почеток го прави непостоечко или му намалува кредибилитет ?!?!
3. Категоризирај си и резонирај си ти како сакаш, во секоја игра постојат правила, и на секоја игра си роб (свесно и согласно, освен ако не ти држи некој пиштол на глава.).
Значи вака. Во текстот тој на почетокот го спомнува тоа и дека тоа се постигнувало преку пример неигриви сцени. А после тој дава некакво си решение дека немора да биди само така и дека можно е преку механиката на играта да се создадат тие чувства ([...]It also strikes me as possible that game systems could be used to inspire a cry all on their own[...]).

Абе пријлателе по цели денови сум на нога и си бркам работа. Ај оди и ти бркај работа.

Не требаше ова да те навреди, туку ти викам, игра како што сакаш ти, ти е реалноста надвор. Значи земи маусот и тастатурата, оди надвор и кликај, стискај по копчињата, ете ти игра без правила, без цел, на која не си роб, без невидливи ѕидови, без приказна, со главен лик...... се како што бараш.

Не требаше ова да те навреди, туку ти викам, игра како што сакаш ти, ти е реалноста надвор. Значи земи маусот и тастатурата, оди надвор и кликај, стискај по копчињата, ете ти игра без правила, без цел, на која не си роб, без невидливи ѕидови, без приказна, со главен лик...... се како што бараш.
Камо да беше така.

И сеа толку од мене за овој наслов. Заедно со сите вас, одиме напред.

stvarno pametni bile tie sto ja izmislile igrata.
mn e teska, no vredese da ja igram do kraj 2 pati.

Haha, teska. :X3:

Jaс еднаш да се согласам со bibil. Не сум голем фан, дека ништо ново, иновативно, онака за да биде најдобра (stand-alone) игра.
Разбирам за кецот, еве. Исто све само со хумор.

Haha, teska. :X3:

Jaс еднаш да се согласам со bibil. Не сум голем фан, дека ништо ново, иновативно, онака за да биде најдобра (stand-alone) игра.
Разбирам за кецот, еве. Исто све само со хумор.
pa ne mislam vo celost teska igra..
no ima testovi sto edvaj gi resavav, se iznamaciv ubavo :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom