А мори
Други одамна заклучиле дека си нетаман, на мене ми требаше време, ама бар мислев дека имаш граница. Кој кур ти е бре ало?! Ме демнеш по мрежи и ти и копитото и се клафташ како некоја испадена од сиропиталиште барајќи оправдување и наклонетост. Ц ц ц. Абе ако ти е досадно јави ми се, ќе ти најдам џоинт! Ќе испушиш и ќе се опуштиш. Помагам на секој што е во маки.
Дај прибери се и ти и претенциозното феудално-копито, синче на кметот-маже шо мисли дека има животно искуство и суд за се’ и секој. Кај и да кликнам се на некое селско лајно ќе наидам.
За тебе знам дека ти следи долг процес на докажувањe, измислување, правдање, цимолење и подложена си на сомнежи, ама патетично е шо твојот исцелител, наводно јако маже со големо кметовско его почна да се занимава со мене. Интересно! Aj, значи ве почешало. Кој ви е курац незнам, ама знам дека не ви е арно и на двајцата!? Па и шпионираш и сереш насекаде. Демек си ме заборавила, ама изглеа не можеш. Ако мило ми е!
Слушај, јас тебе да! Барем не ме потсетувај, дека таму некаде постоиш како некој пара-ентитет. Која ти е целта? Немој ни да помислуваш на некоја перверзија, како шо направи неодамна, за кое пак имав доблест да толерирам. Копитото не знае колку длабоко си у лајна, ама ти добро знаеш, затоа седи си мадро. You are just one finger-snap away from being fucked! Не одев за џабе таму кај шо ти беше двапати. Помисли! Докажав дека сум толерантен ама се’ има граници.Јасно?
Колку и да си умислила дека некој се занимава со тебе и сака да те сјебе насекаде е голема параноја. Знам дека си со когнитивни пречки, ама сфати го како вистина. Нити го интересирало некој некогаш за тебе, уште помалку кај си и шо си. Не си вообразувај авторитет, патетично е. Јас направив нешто што ти го иницираше, и готово. Отиде во историјата како киоск-дроља. Минато некогашно (не)време. Кој те тераше да ми се враќаш со цимолење, како некоја испадена од сиропиталиште, одамна ќе завршевме. Никој не те тераше, сама си дојде. Што згрешив јас, шо ти дадов простор и шанса? Покажав дека знам да сакам, и гадно се заебав. Кој е тој што се врати? Зашто, и кога те исфрлив одкај мене, пак дојде?
Види... Излези од таа твоја мулти-персонална кожа и застани настрана. Погледни здраво, и престани да интерпретираш се’ како напад врз тебе. Не е така. Тоа е последица само од тебе и твоето гомнојадење. Твоја иницијатива, твоја манџа. Грешиш, шо мислиш дека сум те квалификувал како нешто. Параноја. Тоа ти е стои во Цв-то и пред мене и после мене. Луѓе кажале, не јас. Јас се обидов да ги замолчам и корегирам. Мори, да не си влегла превише во некоја улога, се ќе си беше ок. Нити ќе се замарам јас со твојта безличност, ниту па ќе имаш потреба да лажеш и да глумиш како Мерил Стрип, Алачки или Џена Џејмисон у исто време.
Дури и кога ја направи таа последна глупост, реков ок, потпишувам добро е, нека биде. Таа глупост многу ме изиритира. Претерано. Тоа не ти требаше апсолутно!!! Ама небитно, заклучив дека си тотален ретард и не заслужуваш ни грам почит Дури сакав да те казнам, ама оставив.. Не вреди да те дотолчувам и да те срамам, доволно си сјебана у глава. Пази само, не отидов таму за џабе. Ми треба само еден гест за да мочнеш. Имаш среќа што сум мнооогу толерантен. Тоа го знаеш многу добро, ама сакаш и самата да се убедиш во нешто друго, поради тоа шо си у „лижење чмар“ mode сега, па мора да се однесуваш како кретен, за да те верува и вреднува фукарата .Зашто бре ало?
Видов колку слаба и истрошена си па мора тој твој кревок карактер да го ложиш со приказни, партиски активизам и лижење чмарови за да успееш во животот. Ако успеј, мило ми е, само прекини да билдаш авторитет на овој начин, оти ќе ти се врати, дупло. Лажи си го копитото ложи го, ќе израсне и он во муле, па ќе услади. Како шо си тргнала, секогаш ќе бидеш само објект, друго ништо. Само поради твојот апла-опортунизам, шо дури ни не знаеш шо значи и како го проектираш, ќе си останеш објект.
Дај застани, немој да се фукаш и да правиш будала од себе, смешно е и греота. Прекини да ме ставаш у уста . Зимај готви нешто шо го напраила баба ти кулирај, победувај. Не ме ремети.
Се надевам дека некогаш ќе го најдеш карактерот на „татко ти“, оти цело време го бараше во мене и во другите, ама не ти го пружав тој едиповски ќеф. Колку и да го неќеш, само него го бараше во сите мажи. Затоа и никој не те сфати и се плашеше од тебе. Нека ви е со среќа на тебе и на „татко ти“ и одјеби и не ме демни по мрежите и ти и копитото!