- Член од
- 23 јуни 2013
- Мислења
- 132
- Поени од реакции
- 244
А мори дрољо второкласна. Ме научи да мразам. Никогаш нема да си простам шо ти верував. Остани си у селото и не се појавувај у град, не си ти за таму немаш манири. У ресторан се јаде бе ретардацијо! Култура. Не се лиже,лапа и позира како селска џадија пред некој бивши јебач (да, го сретнав ми призна и кажа дека си психопат). Не добиваш рејтинг, туку го губиш со тоа бе у години си ало! Пред само 10 дена со мене јадеше таму секој ден, сега со друг се лингуриш. Шо мислиш дека мислат за тебе? Имаш среќа шо човекот не е од тука па не те знае шо дроља те сметаат. Ама знае доволно за цел живот да те гледа со други очи.
Еве ти и идеја за тебе, за твоите идни планови-црвената зона(Red District) у странство е створена за тебе. Земи нека ти направи вебсајт, стај си цена(од поефтините) и нека те пимпа. Ефтина како шо си ќе имаш клиентела нон-стоп(BTW Ти должам 200 денари за 2 години)Твоето CV има одлично портфолио за таму. Успешна, работа. Додај дека можеш и со братучеди и со жени. Ќе фркнеш.
И направи си услуга не се појавувај остани си у село и е ми се појавувај пред очи. Демистифицирана си секаде.
I hope you get pregnant in a gangbang.
Еве ти и идеја за тебе, за твоите идни планови-црвената зона(Red District) у странство е створена за тебе. Земи нека ти направи вебсајт, стај си цена(од поефтините) и нека те пимпа. Ефтина како шо си ќе имаш клиентела нон-стоп(BTW Ти должам 200 денари за 2 години)Твоето CV има одлично портфолио за таму. Успешна, работа. Додај дека можеш и со братучеди и со жени. Ќе фркнеш.
И направи си услуга не се појавувај остани си у село и е ми се појавувај пред очи. Демистифицирана си секаде.
I hope you get pregnant in a gangbang.