Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
А мори дрољо второкласна. Ме научи да мразам. Никогаш нема да си простам шо ти верував. Остани си у селото и не се појавувај у град, не си ти за таму немаш манири. У ресторан се јаде бе ретардацијо! Култура. Не се лиже,лапа и позира како селска џадија пред некој бивши јебач (да, го сретнав ми призна и кажа дека си психопат). Не добиваш рејтинг, туку го губиш со тоа бе у години си ало! Пред само 10 дена со мене јадеше таму секој ден, сега со друг се лингуриш. Шо мислиш дека мислат за тебе? Имаш среќа шо човекот не е од тука па не те знае шо дроља те сметаат. Ама знае доволно за цел живот да те гледа со други очи.
Еве ти и идеја за тебе, за твоите идни планови-црвената зона(Red District) у странство е створена за тебе. Земи нека ти направи вебсајт, стај си цена(од поефтините) и нека те пимпа. Ефтина како шо си ќе имаш клиентела нон-стоп(BTW Ти должам 200 денари за 2 години)Твоето CV има одлично портфолио за таму. Успешна, работа. Додај дека можеш и со братучеди и со жени. Ќе фркнеш.
И направи си услуга не се појавувај остани си у село и е ми се појавувај пред очи. Демистифицирана си секаде.
I hope you get pregnant in a gangbang.

Еден од вас да се најдеше да ми ги можи очите.. Еден.
Промашени сперматозоиди.

Ахх мила џабе е се, џабе е најмила моја зошто не ми кажа навреме зарем се плашеше дека нема да те разберам или пак се плашеше дека ќе те разберам, жал ми е мило мое многу ми е жал оти и ти копнееш по мене а јас...јас..јас не те заслужувам но сепак си првата која го доби моето срце а ништо чудно и да останеш единствена.

Само не ме измачувај те молам, зошто ме мачиш??

Зошто се јавуваш за да гласот ми го чуеш кога ти кажав дека е крај.

Сепак мило знаеш дека за тебе ќе бидам тука и знеш дека ветувањето ќе го исполнам кој друг знае подобро од тебе.

СРЦ, дај бе не се сељачи.
Срамота. И најдобрите другари вчера те имитираа како играш.
И сите што те познаваат се зезаат на твоја сметка. Не сфаќаш?
Ако имаш пари сега, сети се дека некогаш си немал. И можеби повторно ќе немаш.
Нема да ти кажам здраво, освен ако е неизбежно.
Не ми е тешко да те гледам како со девојка ти пееш и играш. Смешно ми е.
Ама она, ептен смешно.
Немаш ти фаца да бидеш фаца, не си прави филмови за џабе.

Ахх мила џабе е се, џабе е најмила моја зошто не ми кажа навреме зарем се плашеше дека нема да те разберам или пак се плашеше дека ќе те разберам, жал ми е мило мое многу ми е жал оти и ти копнееш по мене а јас...јас..јас не те заслужувам но сепак си првата која го доби моето срце а ништо чудно и да останеш единствена.

Само не ме измачувај те молам, зошто ме мачиш??

Зошто се јавуваш за да гласот ми го чуеш кога ти кажав дека е крај.

Сепак мило знаеш дека за тебе ќе бидам тука и знеш дека ветувањето ќе го исполнам кој друг знае подобро од тебе.

Ова како порака за сахрана,да го ебам.

ти буквално не постоиш во мојот живот

gospodine koj sakase se da ti e sovrseno ... ti zameene si umren, zakopan i stotuku pocna da skapvis !

Драги,
Не те мразам те сожалувам. Па ти начисто си одлепил бре!
Не јас не те направив таков, ни пак поради мене мразиш, таков си бил од секогаш!
Запрашај се зошто до сега не ти вредел никој ?
Зошто ниедна пред мене, па ниту јас не ти беше добра?
Не е до нас, до тебе е!

Слушај, не се филмај, не си толку јак, умислен си само!
Слободно земи си ги твојте две дипоми у бутни си ги у газ, пошто не ти личи на се шо правиш, жално и болно е.
Па ти си им пример на твојте другари како не треба да завршат:). Чуено од нивни усти, ДА!

Само да ти кажам, оти те интересира. Ти успеа, браво, честитам .

Вечер потражи 300 ден од татко ти, излези и почасти се! Заслужи :).

Напиши уште некој пост, девалвирај ме, ќе добиеш некој лајк од некој/а 19 год и насмеј се и кажи си колку си јак;). Само потсети се колку години имаш, оти релано тие клинци деца можат да ти бидат :tapp:.
И да знам дека сам ментална од овие елемтал ама чуј барем еднш шо имам да ти кажам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom