Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
Оди бре уби се негде. Остај ме на раат у живото, не ме замрај, слободно читај фб и скајп и не менам пасс па пукни ако сакаш. Најди ме и тука и гледај што напишав за тебе, па чукни се у таа глава.

Veke i bolje sto ja nema pomiren sum :D a i ne pisam pisma kaj sum i sto sum :D da bog da beter od mene da ti padne :D duri i razubaven sum poveke bez tebe cutam kako cvet vo shiroko pole rozev cvet sto si raste slobodno bez site vas i bez tebe :D pappaaaaaaaaaaa

Еден ко ниеден...и онака ништо добро не направи за да бидеш запметен по истото ниту пак лошо само како сенка беше во мојот живот и излезе..

nisto...se nadevam deka ke najdam pomalku koristoljubiva naredniot pat
I posakuvam da se omazi za turzki biznismen (brkovi se u moda lol):pos:

Фејсбук е нај пичкарски начин да се раскине. Разговор во четири очи what's that?
...
P.S. Sorry that Karma is such a bitch :D

Беше слатка и поштена, многу ни беше убаво.:love:
Знам дека ме сакаше мене, а уште поише кифлите кои ти ги праеше бабами а ти мислеше дека се од мене. Но и покрај сето ова шо го имавме заедничко ти реши да ме извараш со црнецот од тогашниот клуб 69. Епа сеа ти отиде он за Америка, а кифлите од баба сам ке си ги јадам ороспијо една!

Да имаше "муда"(жаргонски кажано) ко што имаш цицки, некој работи лично,директно и у очи ќе ми ги кажеше :)

Поздрав ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom