Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
Доста беше патење по тебе... Те сакам да, и ќе те сакам, си знаеш (се надевам не мислиш веќе дека е само навика!) ама неможам додека те чекам у депресија да седам! Време е да искочам и да се соочам со тоа дека има и други риби во морето... Можеби и подобри... Уште не сум на чисто што ќе правам со тебе, ама сигурна сум дека ќе се журкам колку што можам и нема да седам и плачам само зашто ти не си до мене... Ќе ми фалиш, и ќе те чекам, колку и да треба... Освен ако не се случи нешто неочекувано....

Се надевам ке останеме на добри, пријателски, комшивски односи. Happy that you moved on.

Сакам сега да ја видам твојата долгогодишна врска, а? Може?
А јас точно е дека тоа што го кажа вчера не сакам да ти бидам девојка!
Ај остани ми тоа што си вака си ми најдобар.:back:

...Никогаш не ветувај нешто , што и самиот знаеш дека нема да го исполниш...

Престани веке да се навраќаш на мене..
Престани да ме потсеќаш на тоа што било..
Подобро ми е кога не се сеќавам..
Сега ми е супер без тебе..Get a life..Продолжи со животот и остави ме мене на мир!

ЈАС сум ок се надевам дека и ти си среќен
жал ми е што сум те повредила .............

Некој луѓе не заслужуваат ни еден збор повеќе да е кажан за нив. З
атоа не би му рекла ништо ниту пак би му порачала голем си е си знае се сам .)

Мрш бе очи да не ти видам.Вртам нов лист појќе ич не се замарам со тебе невредиш бе ејјјј.

хахах кој се смее последен... најслатко се смее...
и жалам сега ама не зборам појке со курви ко тебе...
ок нема курви да речам... ама поубо е така... :pos2:

Ти си ми многу работи у животот, а бивш на последно место. Сепак се уклапаш у темава. :icon_lol:
Мило ми е што те имам у животот, иако си џубре невидено што ми се раздерава по телефон, стварно ќе ми беше криво ако нешто ми се налутеше на подугачки стази :)

Арен си бе
smiley-hug.gif

Е да ти кажам на многу работи ме научи за да си знам за друг пат и на крај касно палиш:helou:

Јас сум карактер! АЛОООО!!! По жена и автобус никогаш не трчам, зс секогаш има следна/ен...
:baeh:
уствари се надевам дека ќе има...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom