Поради грипот на распуст од декември

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
И јас случајно го видов ова, рекоа од 21 Декември на распуст, е сеа дали ќе учиме утре тоа не знам.

Значи, да бидеме концизни..
На вестите на Сител рекле, јасно и гласни, дека Конечно, и официално ќе се иде од 21ви на Распуст?
Сите основни и средни училишта?

Да/Не

Значи, да бидеме концизни..
На вестите на Сител рекле, јасно и гласни, дека Конечно, и официално ќе се иде од 21ви на Распуст?
Сите основни и средни училишта?

Да/Не

Јас слушнав дека од 21 Декември почнува распустот за учениците поради свинскиот грип, барем така рекоа на Сител. Ако е кажано на Сител јас мислам дека е официјално.:smir:

Edit: Сега има вести ќе видиме што ќе кажат.

Нема ништо на веб страниците на А1 и Сител.

Кажаа нешто што кажаа на Сител за 30 секунди кој ги разбра кој не :tapp:

Само мене не ми е јасно како не се посериозни во целава оваа работа. Ако веќе одредуваш предвремен распуст не може тоа бе во 5 до 12 одма така да кажуваш. Па прво нека има најави, па и да нема најави ете барем официјално нека биде најавено, преку школите, преку медиумите ама асал.

Вака мешаници, ни оценки на полугодие, пола ставени пола не, тоа се в глава на учениците ќе им се удри.

мислам дека за во Србија се правеше муабет, не за кај нас.:toe:

Ова естварно несериозно ако е вистина!! Ја по ни еден предмет неам оценка а исто и цел мој клас!! И како е можне без најави нишо одма распуст??

Глеајте вести на Сител, да видиме шо како...

Ова естварно несериозно ако е вистина!! Ја по ни еден предмет неам оценка а исто и цел мој клас!! И како е можне без најави нишо одма распуст??

После распуст ќе не оценуваат, не се секирај.

^ Е ако е така добро!! Ама нема потреба од предвремен распуст шо ке напраат за 5-6 дена?? И ај вие глејте вести и кажете што како кај мене нешо нема кабловска :S

^ Е ако е така добро!! Ама нема потреба од предвремен распуст шо ке напраат за 5-6 дена?? И ај вие глејте вести и кажете што како кај мене нешо нема кабловска :S

Мене многу ќе ми сменат, незнам за тебе :pos:

Не кажаа нишо :( Мамата нивна :(

Сега шо испадна, сме или не сме на распуст од утре? Поише ми личи работава на маалски муабети...

Каков распуст, планираат да ни продолжат учебна година:)
Ако сега не распуштат јас ќе се откажам од моето средно образование. Касно е веќе. 5 дена не менуваат ништо.
И од официјални извори блиски на our headmaster имам информација дека нема никакви теоретски а и практични шанси за распуст пред 31 деекември.

Пак утре во школо...не можам веќе Георгиво да го гледам у пичку матер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom