Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
89dec0153f1ab80fd624c7776da05582.jpg

Kolektivno pcuenje na Drummond?
Idev so pomala uplata zs ne mi fakaa oko trite drugi,pa go dodadov Drummond,jebes centar koga Lopez ti drzi casovi po odbrana .

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Да го фатиш Џорџ + кој дава 19 коша по ред во 4/4 и тоа без промашај,а да те падне Оклахома 208,5,иако на полувреме паднаа 120 коша.На крај 199 коша имаше.:несвест:4/4 14-22 :sramezliv::sramezliv:

Второ полувреме Вестбрук само еден кош,а двете екипи вкупно промашија 15 слободни од кои 7-8 во 4/4.Само Џони може да објасни што се случи на овој натпревар.

:toe:

Милина резултати вчера,а јас куртонот си паѓам на двете ливчиња на најмалите коефициенти:pos:..
Абе шутрак сум,нема друго логично објаснување за мене...
Барса и факинг Гримсби,еееј Гримбсби:eek:,од ебената 5та англиска ВАНАРАМА КОНФЕРЕНЦИСКА ЛИГА...:sramezliv:
Ејјјј кај ја видов на нет,,кај се запустив тиквар сум бе:facepalm:,на еден сајт ја даваа како фикс на денот,па после дополнително ја проверив на резултати,гледам дека паѓа коеф ептен,а обично ваквите мечеви се потенцијални прелази,и навистина така делуваше,0-1 на полувреме,1-1 70 минути и така останаа....
Па уште оние пичиците во СЛ ја намалија квотата в крај,од 1.35 на 1.22:pos:,одете бе убијте се негде,да ви ебам кладилниците мувлосани...:tapp:
Да уплатев 5000 на двете ливчиња намалувајте,ама за ебени 500 денари(на двете ливчиња)ми даваат речиси преполовена квота,шта речи?:eek:
А за Барса сам сум крив:ban:,не се играат бе во гости Шпанците на 1.22 ебена квота,ама кој да научи,посебно не против гнасите Еспањол кои играат против нив како да им зависи животот ...
А златни утакмици погодив на двете ливчиња,Јунајтед ејјј по 10000 кола тепа,Бартон со играч помалку победува,Бенфика,Сити ми ја врти за 2 минути,ја фаќам Спортинг чист кец со Порто,2.60 квота,за да паднам на 1.22,twice..:shook:
Ах бе....:sramezliv:Сам се насадив,кога сум глупак тежок...:tapp:

c5e7847375f94caa7bc4be6b7ad09d81.jpg
ti ibam keljaviot poljak !nemozese barem uste dva poena da dades ..

Трет сет Холандија водат 9-8,имаат напад и напаѓаат а судијката суди мрежа.Техничарката на Холандија не ја допре мрежата.Мамето мамино да и го ебам.После тоа 9-14 им направија.:facepalm:

Не побараа челенџ им ебам неписмените,а се скинаа од расправање.[DOUBLEPOST=1451916099][/DOUBLEPOST]Алмагро дочека Павиќ да му држи лекции по тенис.Глупиот од 16 ретрн гејма,само во два стигна до брејк шанси.Додуша тие му беа единствените два гејма кај што зеде повеќе од 2 поена.Жива брука!Последните две брејк шанси му беа на 5-5 во трет сет и ги посра.Од 5-6 во третиот сет,Алмагро погоди само 2 први сервиси од 14 можни.:facepalm:Во тајбрејк изгуби 1-7,и тоа едниот поен беше по ас на 0-6.:popce:

Вториот сет исто така закочи на 5-6 и Павиќ стигна до брејк од првата брејк шанса во тој сет.

Павиќ играше како микс од Федерер и Иснер.:shok2:

Последно уредено:
Какви слепци испаднаа белгијците мамето нивно.Во првиот сет ги доминираа на германците,нон стоп водство и тоа од 3-4 разлика.При крај на сетот водеа 22-18.Како успеа германците да го земат сетот и самите незнаат.

Втор сет почнаа со 0-5 ,нормално паднаа психички.Сега е 9:13 и сетот отиде по вода.Греота да изгубат 0:3,ама така изгледа.[DOUBLEPOST=1452020827][/DOUBLEPOST]Трет сет 21-16,па 22-18,па изгубија 5 поени по ред и 22-23.Го земаат наредниот поен(23-23) и во следниот поен се одбрануваат,имаат три напади и ниеднаш не успеаа.Го изгубија поенот поради тоа што еден играч ја удри антената со смеч.Кој глупак,промаши за пола метар и директно во антена.:facepalm::facepalm::facepalm:Спасија меч топка,па повторно меч топка имаа германците и од в публика ја спаси германецот и остај тоа,ја врати директно на смеч .Како успеа така да го погоди уште се чудам.Осет е мал збор за тоа што го направи.

Најчудно е што германците не направија ништо за да ги стигнат,сами овие неписмениве правеа грешки.

Не заслужија да изгубат,а камоли да не освојат ниеден сет.100 пати беа подобри.

Последно уредено:
Не сакам да се пожалам за утките, него да видите колку сум глуп. Два дена по ред паѓам на Словенија ракомет, два дена по ред завршуваат икс.

Еден тикет ми изеде Сок глупиот американец,друг тикет ми изеде Белгија жени одбојка... боже сачувај

poplaka.png
Да и го турам на ова мочката Касаткина, од јапонката со метро и желба за растење најде да губи стопанкината.

937a614c0b37846a8a38a04a8ee1c3fd.jpg

Abe Biethingeim kolku pari mi zedovte 2015 ..isto i 2016 pocnavte !!

Проклет спорт ми станува фудбалот,најголемите зијани таму ми се,дефинитивно не треба да го играм фудбалот,или да го сведам на минимум,не е можно ова:tapp:..
На Порто паѓам денес,на најмал коеф,ебете се бе,и саботата на најмал коеф на ливче еве и денес.......:tapp:
Уште кога го примија онај лев гол(одбиена топка од одбрандбен играч) во прво знаев дека нема да тепаат,се да ви ебам..
А од Наполи и Спортин се плашев....
Да ти ебам екипата селска да ти ебам,небаре англиска 5 та лига е ова,200 центаршутеви имаа бе,а сите по 1.70 се:shok2:,се џабе,и посед и се,еден ебан шут и центаршут не погодија како треба,голман го напраја онај кретенот од Рио Аве...
17 корнери сите в голман ги акнаа,па јас да одев да изведував една употреблива топка ќе пуштев....
Рио Аве копуците кои изгубија од ебената Тондела(последните):ban: во неделата стигнаа да држат лекции по одбрана,абе ајде ебете се таму,да ви ебам лигата селска да ви ја ебам...
Да ти ебам и фудбал и Порто и се да ти ебам,ме убија овие години овие кретените....
Поглуп спорт амин,барем за мене,ако се затворат бункер едните и ако не падни некој лев гол замина и ливче и се у :kuracc:...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom