И продолжува проклетството во недела(секогаш кога фаќам во сабота во недела потоп,не е можно ова,секој пат иста песна)

Чиста среќа шо фатив вчера па не сум зијан...

(додуша зијан сум некоја стотка од ЛШ и четвртокот)

Вчера Марибор ми еба две ливчиња,за 8К

,денес сите шо ги чекав од тие ливчиња лесно си влегоа(Псв,Реал,Динамо и Рапид)..
Гнаси бе словенски,по,по...

Како можеа бе 3 гола да примат?Од ебениот Заврч(додуша си изиграа тие,доста солидно,првиот и третиот гол беа како на плејстејшн(нормално по грешки на средината на одбраната и на голманот на Марибор за третиот гол,кога дадоа топки во бунар и овозможија чисти контри)....
Кај ја видов кај ја запустив,не знам шо ми влезе во тиквата глупа дека
морало да тепаат...
ете денес и Олимпија си еба матер,па дојдоа на -6,и волкот сит и овците на број(во случајот овците сме ние)
Еве ти сега дудук еден...кога играш куртонски екипи...не ги играм врзани Веспрем и Киелце играм глупости,е па нема пари за тиквари ко мене...
Марибор ја фиксирам....
Денес бетер...

Кај ги видов овие бе Татабања бе,леле мори мајко,готово,и јас се избудалив,играм на ќоро екипи,

па МРК Вардар се подобри од овие..
Ги гледав,овие не знаат да одат бе,па уште и 1.25 коеф дале,како само изгубија+10 на домашен терен,леле,леле.....(барем да не ми е криво)....

Обично овие Ѓупците кога паѓа драстично коеф влегуваат,сега замрзнаа,мамицата нивна...

Лош ден денес,како и цела недела,а еден куп добри типови фатив за џабе...