Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
db486de5f9c962f332f5d72339173810.jpg

Vcera najdoa bez golovi trupcite da igraat ..

Знам дека е фудбал и се е можно ама овоа е претерано.. Зенит кој во ЛШ групна фаза има 5 од 5 победи сега против Терек Грозни за едно полувреме губи 2-0 и има 0 шута во рамки на голот :tapp:

Ги имав Монако-Шалон 1/4 38,5+ и неписмените завршуваат 24-12 а за 5минути имаа 26 поени (16-10) и плус двете екипи во бонус.:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Да ви ебам говедата црни маму у пичку да ви ебам.46.5+ во живо беше.Како само успеа да не влезат плус :pov:А остај тоа,последниот напад тројка промашија гостите.:facepalm:

tiket 1.jpg

tiket 2.jpg

Не сака и не сака. Баерн сезонава прв меч дома да не испадне 3+. Евертон до 70та води 0-2, 88ма му израмнуваат 2-2, во 95та дават гол за победа демек, за во 97ма да му израмнат 3-3. :facepalm:

И на бокс почнав да паѓам :tapp: . Кличко на 1.20, кој ме подлажа , ми останаа уште cycling и cricket и официјално ќе имам бет на секој можен ебан спорт што постои.

Бон тим 2 + 1/4 27 , 2/4 11, 3/4 8 :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Натпревар помеѓу две екипи без одбрана и Бон дава само 8 коша.:cuc::lolzz:

И продолжува проклетството во недела(секогаш кога фаќам во сабота во недела потоп,не е можно ова,секој пат иста песна):mad:
Чиста среќа шо фатив вчера па не сум зијан...:D(додуша зијан сум некоја стотка од ЛШ и четвртокот):eek:
Вчера Марибор ми еба две ливчиња,за 8К:shook:,денес сите шо ги чекав од тие ливчиња лесно си влегоа(Псв,Реал,Динамо и Рапид)..
Гнаси бе словенски,по,по...:eek:
Како можеа бе 3 гола да примат?Од ебениот Заврч(додуша си изиграа тие,доста солидно,првиот и третиот гол беа како на плејстејшн(нормално по грешки на средината на одбраната и на голманот на Марибор за третиот гол,кога дадоа топки во бунар и овозможија чисти контри)....
Кај ја видов кај ја запустив,не знам шо ми влезе во тиквата глупа дека морало да тепаат...:гик:ете денес и Олимпија си еба матер,па дојдоа на -6,и волкот сит и овците на број(во случајот овците сме ние):giggle:
Еве ти сега дудук еден...кога играш куртонски екипи...не ги играм врзани Веспрем и Киелце играм глупости,е па нема пари за тиквари ко мене...
Марибор ја фиксирам....:shok2:

Денес бетер...:popce:
img016.jpg
Кај ги видов овие бе Татабања бе,леле мори мајко,готово,и јас се избудалив,играм на ќоро екипи,:tapp:па МРК Вардар се подобри од овие..
Ги гледав,овие не знаат да одат бе,па уште и 1.25 коеф дале,како само изгубија+10 на домашен терен,леле,леле.....(барем да не ми е криво)....
img017.jpg
Обично овие Ѓупците кога паѓа драстично коеф влегуваат,сега замрзнаа,мамицата нивна...:bance:
Лош ден денес,како и цела недела,а еден куп добри типови фатив за џабе...:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom