Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Нејмар бе .. ѓуптин еден, ти ибам тоа фризурата неуба, абе кој к*р те пуштил тебе фудбал да играш во Барса бе теле едно бе, ти пенал ќе маваш бе квазимодо еден бе, цела Сомалија да ти го закачит лелелле

Не 5, 15 требаше да ви даат Баерн, да ви ебам Волфсбург глупите, да ве згазат 50 Пасати, шушумиги ебани.

Само гомнава Реал ме бутнаа денес за илјадарче. Не е многу ама како ќе ми легнеа моментално како што сум со краток џеб. Што се не изнапромашија гнидите со факинг Малага :facepalm:

Јунајтед, Сотон, Рома, Звезда, Барса, Севиља, ПСВ, Олимпијакос, Бенфика, Базел, Дин. Киев, сите овие си влегоа лаганица и искрено бев убеден дека ќе фатам. Вакво коло каде што можеш да наредиш толку сигурици еднаш месечно дали има. Ама ете има ботови како Реал што ќе те бутнат.

Треба да почнам со поголема пара и помали коеф. зошто вака не иде. Боље да ме бутне 1 од 2 него 1 од 12, џабе си фатил толку многу утакмици.

Да се сотрете цел Волфсбург со све бенднер на чело, мртовци, требаше Левандовски 10 да ви даде

Attachments

• 20150926_230132.jpg
    20150926_230132.jpg
    600,2 KB · Прегледи: 42
3wNLOsf.jpg

tXfZVvx.jpg

И Симеоне и тој Гризман и тоа малото копиле Вието што му се напорни тренинзите и таа гнида Облак и она мртво залижано мрсно косиче на Фелипе и тој Тиаго со триста години му ебам тетката португалско тртлеста и она свињата што ослабела помошник треЊер што им е.

Па и на Солдадо сфе квалитетно што има у фамилија.

5 победе по ред имаа газа дома све и днска ница ги посра све да им ебем мртво

Attachments

• 20150927_224831.jpg
    20150927_224831.jpg
    711,7 KB · Прегледи: 33
5 победе по ред имаа газа дома све и днска ница ги посра све да им ебем мртво
Кога веќе си решил да и ја прекинеш серијата на комшиките, требало и на Сент Етјен.

Bran 1&3-5
Goteborg 1&3-5
Jong Ajax gg3+
Will gg3+
Koef 17+ uplata 250den
Dobivka 3860den

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom