Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Бел ден да не види селекторот на Исланд шо го остави да игра сите 60 минути Сигурдсон....
По,по,по гнаси едни скапани,клети Скандинавци,со Шведска го пушти да игра второто крило,сега со факинг Алжир ми игра цела утакмица со 35 годишен играч...
Мрш педери скапани....
10935540_10204175498002495_826337066_o.jpg

Бел ден да не види селекторот на Исланд шо го остави да игра сите 60 минути Сигурдсон....
По,по,по гнаси едни скапани,клети Скандинавци,со Шведска го пушти да игра второто крило,сега со факинг Алжир ми игра цела утакмица со 35 годишен играч...
Мрш педери скапани....
10935540_10204175498002495_826337066_o.jpg
Се гледа дека си во душа Вардарец. :D

Се гледа дека си во душа Вардарец. :D
Дрес од Вардар сега ќе ми давале од Руската,зошто таму играм и допринесувам за Вардар да купи јаки играчи во ракомет..:eek:

Сити - 1 и Т1
Утрехт - ГГ
Реал - 2 и Т2
Атлетико - 1 и Т1
Севиља - 1
Удинезе - ГГ
Марсеј - 1
Јуентус - 1 и Т1

Кога сум глуп што не си го играв Вест Хем место Сити така ми треба. :facepalm::mad::tapp:

Моментот кога ќе си фрлиш во канта добитно ливче,ќе преправиш и ќе направиш нов концепт...:sramezliv:
Ја бришам од ливче Паок,демек да не ми е на двете ливчиња,па не знаев шо да изиграм ај си викам Торонто да ги играм,па после пак се испишманив(кој ќе се нервира со кошарки),и на крај трета"несреќа" си викам ај за посигурно Сити дупла шанса....:несвест:
Арсенал не можат да тепаат со далеку послаби во гости,па сега со Сити ќе победуваат,и ете ти ги тиквар еден..
Така и ми треба кога сум пишман-аџија..:sramezliv:
10943462_10204175827450731_1865434871_o.jpg

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Toронто хахаххаха. Прво губат 36-50 и си викам добро лошо сум типувал, за 18 минути во второ направија 51-26 за резултатот да биде 87-76. Во последните 6 минути од 10 напади само еден погодија и останатите поени од слободни. Конечен 93-95
Па имаше една спорна ситуација на 20 секунди до крај, абе 1000 пати судиите прегледуваа снимка и нормално топката му ја оставија на гостите. И пиздите Торонто наместо да направат лична и да имаат 15-16 секудни напад, го оставија типот да си ја држи топката и во последна секунда 93-95. Одеа на нерешено Торонто цццццццццццццццццц

Detroit-Buffalo 0-2..Prviot sut gol,i sega od 4 suta eve 2 gola.:cuc::cuc:Ovie vrska si nemaat,od poslednite 15 natprevari imaat 14 porazi a sega ultra mega giga performans.Sto e najzalno,pred pet dena na gosti Detroit laganica 1-3 pobedija.

0-3,7 shuta

Последно уредено:
Гулбис 4 меч топки не искористи психопат еден. Тој рекетот в газ да си го напикаш да ти ебам богатото размазено копиле.
Ама не е тој крив, јас сум шо играм такви ко него

Белорусија доста ви е од светското, ајде куферите и назад чистете го снегот, чим изгубивте од еден никаков Бразил овде ви ставам крај на сите ваши надежи !
Да ги ебам во газо и браќата Рутенка кој се прат сами ѕвезди :mad:

Hibbert [emoji35] [emoji35]

Attachments

• uploadfromtaptalk1421756490067.jpg
    uploadfromtaptalk1421756490067.jpg
    997,9 KB · Прегледи: 13
Od 19 tenisi samo Fognini ..:toe:
Психопат мамето да му го ебам. Сто пати имам речено не го пишам него па и Русевски да му е противник и ете вчера пак... А како само си влегоја другите ... Мх мх...

Психопат мамето да му го ебам. Сто пати имам речено не го пишам него па и Русевски да му е противник и ете вчера пак... А како само си влегоја другите ... Мх мх...
Igrase kurot ligusot,posle vo vtoriot set taman da se vrati ovoj Gonzalez potegna dobri servisi i posle se mu odese od raka.Nemase udar sto ne go stigna.Tvrdam deka nema sansi da izgubi od Gonzalez vo narednite 100 godini ama koga igras lezerno,ke go jades.

Igrase kurot ligusot,posle vo vtoriot set taman da se vrati ovoj Gonzalez potegna dobri servisi i posle se mu odese od raka.Nemase udar sto ne go stigna.Tvrdam deka nema sansi da izgubi od Gonzalez vo narednite 100 godini ama koga igras lezerno,ke go jades.
Јас само првиот сет го гледав, на почеток не беше заинтересиран ама после запна и лесно го доби првиот, ама со психопат никогаш неможиш да си на чисто :D

Многу голови прими аргентина од овие пациентите во прво упм, со јаки тимови подобра игра имаа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom