Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
10927477_10205649712511777_1689377275_o.jpg

Capture.JPG

Шта речи....

Паѓам пред некој ден на Надал-Берер 1. Берер е 34 годишен мешљак кој патем ја оствари првата победа во кариерата над топ 5 играч.
Вчера чекам на два тикети по една утакмица за по 4000 добивка. На едниот двојките Кабал/Фарах против Ноле/Крајиновиќ, и си викам ај што кур Ноле у дубл ќе се замара, плус Крајиновиќ е бос тенисер, а овие типични дубл играчи. Ај нема везе што изгубија, ме изнервира начинот на кој го изгубија вториот сет, на 5-5 во гемови имаа 40-0 и изедоа брејк. :yid::yid:
На другиот тикет ја чекам Сакраменто-Оклахома 2ка.На мечов Вестбрук имаше 7 изгубени топки, 3 од 19 шут, а Оклахома како тим имаше 25 изгубени топки што и могуче е да им е клупски рекорд по изгубени топки. Од друга страна во противничкиот тим Дарен Колисон имаше career high за тројка. :ojeaa: Во превод не утнаа Сакраменто.

Шлагот се деси денес. Ѓоковиќ изгуби од Карловиќ после добиен прв сет. :lolzz: Значи да ме праша некој што мислам кога играат они двајца би му рекол дека Карловиќ никад нема да му напраи брејк на Ноле и дека од 100 меча исто толку ќе изгуби Карловиќ. Арно ама денес братот погодуваше прв сервис со над 75% што е научна фантастика во модерниот тенис, нарочитно научна фантастика за три долги сета. Имаше и 18 или 19 аса ако не се лажам и притоа стана најстариот играч што го победил тенисерот број 1 во моментот. :angel:

Почнаа и рекорди да рушат на моите типови, нек си ебе векот :roker::uzi:

Паѓам пред некој ден на Надал-Берер 1. Берер е 34 годишен мешљак кој патем ја оствари првата победа во кариерата над топ 5 играч.
Вчера чекам на два тикети по една утакмица за по 4000 добивка. На едниот двојките Кабал/Фарах против Ноле/Крајиновиќ, и си викам ај што кур Ноле у дубл ќе се замара, плус Крајиновиќ е бос тенисер, а овие типични дубл играчи. Ај нема везе што изгубија, ме изнервира начинот на кој го изгубија вториот сет, на 5-5 во гемови имаа 40-0 и изедоа брејк. :yid::yid:
На другиот тикет ја чекам Сакраменто-Оклахома 2ка.На мечов Вестбрук имаше 7 изгубени топки, 3 од 19 шут, а Оклахома како тим имаше 25 изгубени топки што и могуче е да им е клупски рекорд по изгубени топки. Од друга страна во противничкиот тим Дарен Колисон имаше career high за тројка. :ojeaa: Во превод не утнаа Сакраменто.

Шлагот се деси денес. Ѓоковиќ изгуби од Карловиќ после добиен прв сет. :lolzz: Значи да ме праша некој што мислам кога играат они двајца би му рекол дека Карловиќ никад нема да му напраи брејк на Ноле и дека од 100 меча исто толку ќе изгуби Карловиќ. Арно ама денес братот погодуваше прв сервис со над 75% што е научна фантастика во модерниот тенис, нарочитно научна фантастика за три долги сета. Имаше и 18 или 19 аса ако не се лажам и притоа стана најстариот играч што го победил тенисерот број 1 во моментот. :angel:

Почнаа и рекорди да рушат на моите типови, нек си ебе векот :roker::uzi:

Дечко, кога 32 (триесет и два) таибрејкови ПО РЕД ќе тргнат против твоите типови, побарај ме. Сега за сега си lucky bastard. :jeeee:

ManCity - GG
Totnam - GG
B'mouth - GG
Cardiff - GG
N.Forrest - 2+

Yeovil - 2+
Bradford - 2+
Benfica - 1

За 100 уплатено, 2020 носеше. :mad:

Што да се каже освен да даде господ да ја изгубат титулата оваа година да им ебам неспособните фудбалери,од 0:2 да си дозволат да примат 4 гола од екипа што нема дадено повеќе од 1 гол на натпревар оваа година значи :facepalm:Двете ливчиња се уплатени на по 100 денари
https://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1644-1918473-1256
https://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1644-8754284-1256

20150111_224719.jpg

Ѓаволи умрени, од секој пат се биле среќници, денес кога требаше никаде ѓи нема...

Имaв oдличен тикет, целa премиер лигa. Уплaтa 30 денaри
Пoследнa ми oстaнa Јунaјтед 1 и ме ебa зa 12.300...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Traktor 4.5 + 1.6 3-1
Yugra 1 1.5 4-2
Will gg3+ 1.75 1-4
Uplata 1000den

[emoji35]

Attachments

• uploadfromtaptalk1421086299861.jpg
    uploadfromtaptalk1421086299861.jpg
    994,2 KB · Прегледи: 30
Williams imase soliden pocetok na sezonata,tri pobedi vrza po 2-0 a posle zagubi od Millman koj i na Federer mu napravi golemi problemi.Za razlika od nego Kudravtsev izgubi set od 911 na ATP a i vo tretiot set gubese 0-2.Naredniot natrpevar izgubi od 802 ,nekoj si Kaza koj i od doma ne go znaat dali igra tenis.E mindfuckot e deka denes prilicno lesno si pobedi ovoj rusinov.Sto se vika,ic maka ne vide vo ovoj natprevar.Nad 90% i nesto imase osvoeni poeni na prv servis,jbg.:чда:

Tenis.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom