Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се верува...
Фатив 2-2&3+ на Камбур(6,20 коеф), со пенал во 93-та, а Манчестер мој ме бутка на двознак на едно ливче, и тим 1 2+ на второ...

Изиграјте во живо да тепа Билбао, последна утакмица шо се игра вечерва....90%, кец ја чекаат...

Дур чекам да видам како Севиља ке заврши, ја имам на ливче со Рома, и двете тим 1 2+, со Камбур тим2+, чек дис аут...
--- надополнето: 8 април 2013 во 23:42 ---
Рома гг3+ за 4700

Уште коа ќе ми текне на шансите и на промашениот пенал :facepalm:

Тоа е тоа, уште еден гол на Јунајтед ке ми донесеше 10 000, а овој Ламела од погоре ме чини 4000 денари...
Катастрофа понеделник...

Знам ја гледав и оваа напоредно со Јунајтед второ полувреме...
Не е само ова и други шанси имаа а и дебилон Хернанеш промашил пенал (тоа не го видов).

Ми скинаа 5000 :(

Во Понеделникот :/

Attachments

• 1365461815240.jpg
    1365461815240.jpg
    160,6 KB · Прегледи: 22
И како да не се нервирам после, како?! Ги имам Лејкерс да тепа со -4.5 хен, фатена. Хјустон да биде под 220 поени, фатена....и ги играм тапчовците Јута со +8.5 хендикеп пошто тоа беше најголем хендикеп во понудата...и тие губат 10 :facepalm:

Дијамантидис,раката да ти се исуши,од 10 метра тројка закуца,да ти ебам мајмунот.....се да ви ебам,банкротирани едни....
Ме затера малер во последно време,неделата Србија (ракомет)нерешено ми завршува.во понеделникот Јунајтед губат дома,ја чекам дупла шанса,и вчера Барса кошарката...не е за голема сума,ама начинот на кој ме паѓаат утакмиците не ме радува...:D

Да му се исуши устата и раката на тој што ја кажа и пиша Хамбургер II кец. :mad::mad::mad::mad::mad::facepalm::facepalm::facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom