Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
IMAG0136.jpg

Курвиииииииииии! Торес крв да мочаш, кактус во газо да ти пикнат лигуш еден ! :mad::mad::mad:

Не ми се верува еееееј за 30 минути додржаа откога ги пишав и неможеа уште 2 на крајот

WYeI.png

IMAG0137.jpg

И Анжи дава гол 98ма минута за нервата да биди поголема !
АААААААААААААААААААААААААААААААААААА !!!!! :mad:

Атлетико -2
Интер -2
Њу касл - 2
Ливерпул -1
И посраните хановер -1.... 98ма минута примиа гол само за да ме заебат:facepalm:
Абе аир да не видат, жените на сите да им ги натртам, племето нивно, сестрите во газ да им ги ебам....сакати да шетате цел живот, идиоти германски.
Шајзиња едни!

Атлетико -2
Интер -2
Њу касл - 2
Ливерпул -1
И посраните хановер -1.... 98ма минута примиа гол само за да ме заебат:facepalm:
Абе аир да не видат, жените на сите да им ги натртам, племето нивно, сестрите во газ да им ги ебам....сакати да шетате цел живот, идиоти германски.
Шајзиња едни!
Чудна работа последно колку што проверив Ферги беше тренер на Манчестер Јунајтед, не на Анжи :icon_mrgr:

Чудна работа последно колку што проверив Ферги беше тренер на Манчестер Јунајтед, не на Анжи :icon_mrgr:
ја гледав на интернет...ко им дадоа гол во 97:57 минута на 8минути продолжение- жал ми падна за мене, жими се.

Газијантеп - Бурса ме паѓа одма од ливчево на ДШ X2 со најнизок коефициент 1.34 а верувам другите ќе ги фатам. За друг пат памет во глава и никогаш турска лига на ливче (ќе го објавам после ако ги фатам останатите)

КЛЕТИ ТУРЦИ :гомце:

Freiburg да ви се искршат ноџињата на сите .... за 6к ме паднаја ...

IMG_20130222_231200.jpg

спезија не дава гол - 0:6 :tapp:

кај ми е залутан к`сметот да ти ибам к`сметот проклет

Мајнц бе 60 минути чекам гол да падне маму ви ебем ваша и на Волфсбург,Од цела конференција 3+ јас за Линколн се закачив 0-0:facepalm:,и Раит матер ваш не можевте ли толку гол да дадете против резервите на ковденбит гнаси
три тикета три за една

Добро бе манчестер еден гол неможевте да дадете! Да ви го ебам старото во газ!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom