- Член од
- 18 ноември 2010
- Мислења
- 885
- Поени од реакции
- 408
X ја изигра?
Не бе таман работа се мислев 1 или ГГ 4+ и на крај алчноста победи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
X ја изигра?
Сто пари се предумав дали да ја штитам, ај реков, паѓа коеф. сигурна ми е , чиста пара да си земам.
Монако бе,крв да плукате,се да ви ебам...златни ракомети не ги пишав на ливчето со поголем влог,само за овие кретените да ги играм,демек сигурни,Лавал 5 порази со ред,губат ко Грчка,денес се препородија...
Класична местенка,ја гледав на Ал Џезеира....вака ни Тетекс не мести...
Таман заводија,си викам добро е ќе скокнам до кладилница и во живо ќе ја покријам на следен гол на Лавал,и педерите како за инает,ни 3 минути не издржаа,ни да ги облечам патиките...и одма примија гол..се да ви ебам кретени едни арапско-црнечки.....појма немате...
Да ви ја ебам таа нацијата дегенеричка француска...во крвта ви е местењето....
Раниери бел ден да не видиш бе кретену еден дебилски....
Цела екипа кретени,и нискоинтелегентни фудбалери.....никогаш да не влезите во прва лига...сите пари да ви ги земи на даноци тој претседателот хоштаплерски.....да останите уште долго во црнечката втора лига(не дека и првата лига е нешто подобра)....
Шо чекаме и ние не знам.пари од црнци,мафијаши и тренери кретени....
Не се играат бе французи,мамето нивно хоштаплерско...цела нација мафијаши,мешавина од се и сешто....![]()
a eve sledno kolo od inat laval doma ako igra ke izgube .,,. a monako u gosti ke tepa toa e dokazano . koga ne gi odigras so 2.60 koef tepat mameto da i ebam u crncite ne znaat kaj teratМе скинаа и мене добро..ги чекав нив и Раднички овие дегениве ја пуштив од кај 70та да ја гледам не знаат да се сврзат со топка немаа игра ама два-три пати испаднаа сами и пуцаа во голманот на Лавал кој е очаен сезонава губи од секој а денеска со Монако вади нерешено во гости..класична местенка сите резултати испаднаа како што требаше они последни во мртов ден кога сите ги имаат на тикети и си ја наместија..