Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Парма 1 @ 2.05
Милан 1-1 @1.50
Џенова GG @ 1.80
Катанија 1 @ 1.90
Јувентус 1и 3+ @1.90

И Киево рома га изиграх ГГ3+ :///////

Кој ми е крив кога играм тим на кој што напаѓач му е еден без нозе. Ај, немал нозе немал, ама ни глава нема пизда му матер.
65992268.png

Валенсија :mad:
Да ви се искршат нозете на цел тим умрени едни !!! :mad:
Овие помочаните Валекано неможите да ги тепате, после европа вие ќе играте !! МРШ ТАМУ СЛЕПЦИ ЕДНИ !!!
Како ќе ми легнеја 2000

Ми се плаче жими мајкааааа

Реал за 6000 , со 2000 уплата . Во 89 еееееејјјјјј
Витезе за 2000 со 200 уплата . Во 92 еееееејјјј

Не се заебавам стварно солзи ми идат , ќе си умрам

Го имав ПСЖ 1, во кладилница ме предомисли еден чиче кој секогаш ми кажува мини, кој ке киксне ... и го пишав 3+. Катастрофа!

Го имав ПСЖ 1, во кладилница ме предомисли еден чиче кој секогаш ми кажува мини, кој ке киксне ... и го пишав 3+. Катастрофа!
Брат играш со твои пари пиши си твои типови па и да не добиеш ке знаеш ти си си крив, што има некој да ти кажува типови, посебно од тие пензионерите што по цел ден седат у кладилница играат ливчиња со 15+ утакмици на 20 ден и се прават дека се знаат

Паднав на Тотенхем 3+ , не ми е мака за уплатата или добивката, туку трчав ко коњ до кладилницата ливчето го уплатив во 14:29 и 50 сек :vozbud:

Брат играш со твои пари пиши си твои типови па и да не добиеш ке знаеш ти си си крив, што има некој да ти кажува типови, посебно од тие пензионерите што по цел ден седат у кладилница играат ливчиња со 15+ утакмици на 20 ден и се прават дека се знаат

Mу го вреднувам мислењето затоа што 3-4 пати ми кажа за тимови кои би можеле да кикснат, и кикснаа, и ми спаси убава сума на пари. Ама, не го кривам, моја одлука беше.

Ах рома рома, све по список да ви ебам идиоти.

Мојот ден сумиран подоле - ми иде да се рокнам.

bEa5J.png

Мамицата бе да ви ебам Ромата скапана бе не ми се верува еј..
2&Т2 ги имав бе племето нивно сакато цела сезона даваат голови,ја ги ставив ко МРТОВЦИ некои на терен.:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom