Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Малага ... шта речи,коју поруку послати ? ? ?

ПСЖ 1
Дортмунд 1
Реал 1
и Малага 1 .. :/

54qYe.jpg

Нека си ебат матер. Совршена комбинација за цела недела. Фортуна бе:tapp:

Лил бе, крв да серете пизда ви матер. Еден гол не можевте да дадете :tapp:

Лил бе, крв да серете пизда ви матер. Еден гол не можевте да дадете :tapp:
Се придружуем.
Со таа разлика што ја можам и нашиве судии да ги пцујам што досудија пенал за Валенсија :@

Пази, Јуве го фаќам со 5.8 коефицент, X-2, а паѓам само токму на моите, Јунајтед. :mad:

Mе мрзи да сликам ќе го пишам ливчето.
Баерн 1-1 3+
Селтик х-1
Брага гг3+
Орлеанс-Ѕвезда -165.5
Рилски- 1х прво полувреме 3.5
и Барса 1-1 ме преврте за 2880.
За 20 беше уплатено ливчево колку онака да се занимавам и за малце ќе бев добитен ако не се заебаваа Каталонциве.

Браво за Дортмунд и вечерва за Манчестер!Ги чекав двете на посебни ливчиња и ниедната не излезе ццц!:mad: какви ливциња имав :tapp:.За вчера покриво ми е 5500 ми беше добивката вечерва 3500.

Вардар 1
Челзи 1-1 3+
Баерн 1-1 3+
Њујорк 2хен 1/2

Да ти ебам и Њујорк и све
Неделата со Феникс ги играм со 10 хендикеп на крај и тие водат 15 на полувреме и на крај си играат курташак и заврши 5 разлика....
Сега ги играм на полувреме и губат а на крај ќе тепаат
ЕПА НЕКА СИ ЕБИ МАЈКАТА....ШО И ДА ИГРАМ ОБРАТНО ИЗЛЕГУВА

Штутгарт да ви ебам се што ќе ве кошташе еден гол да постигните.. ШТОО? Пред гол како стоки промашувате. :@:@:@

Штутгарт да ви ебам се што ќе ве кошташе еден гол да постигните.. ШТОО? Пред гол како стоки промашувате. :mad::mad::mad:
+ 1.
Па да ви ебам се и швабите гнасни ,да изумрате сите аир да не видете на сите жените под список да ви ебам.
За денес си имав 110 ден на располагане и викам ќе си ја ставам сингл ПСВ на 3,80 у последен момент се предомислив и комбинации направив и од кај ги најдов Штудгарт :tapp: и тоа на 2 листа:facepalm: 1 лист Штудгарт -1 , ПСВ -2 ,Интер -1 и Твенте.
2 лист Штудгарт -1 , Данска ж:love: 1 ракомет 4,00 коеф ,Интер -1 и Твенте.

Ќе се молам и Твенте да не излезе ама јбг чуството коа факаш 3,8 и 4 квота а паѓаш на 1,20 :tapp:

+ 1.
Па да ви ебам се и швабите гнасни ,да изумрате сите аир да не видете на сите жените под список да ви ебам.
За денес си имав 110 ден на располагане и викам ќе си ја ставам сингл ПСВ на 3,80 у последен момент се предомислив и комбинации направив и од кај ги најдов Штудгарт :tapp: и тоа на 2 листа:facepalm: 1 лист Штудгарт -1 , ПСВ -2 ,Интер -1 и Твенте.
2 лист Штудгарт -1 , Данска ж:love: 1 ракомет 4,00 коеф ,Интер -1 и Твенте.

Ќе се молам и Твенте да не излезе ама јбг чуството коа факаш 3,8 и 4 квота а паѓаш на 1,20 :tapp:

Затоа и не се игра таква квота кога си фатил луди коефициенти...

Mnogu cesto pocnav da ja posetuvam temata a toa ne mi se dopaga.

Inaku basel 2+ ja imav :confused:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Значи кој малер ме затепа во последно време упм се во минус влегувам :mad::mad::mad:
Да тие ебам и СКА и Торпедо смрдените на сите утакмици се искинаа од голој денес коа најмногу ми требаа 1 цела сезона еден гол не е паднат :mad:

Ко нема Драган Вучиќ фудбалериве од Мерсин да ги вика еден по еден на турско кафе :@ Ко незна еден гол да дадат МРШ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom