Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Колку само беше местена Валенсија ауу, ужас! Све по список :@

овие валенсија не с енормални.. 3 недеал по ред ме бутаат на ливче коа ги играм да тепаат ме зезаат губат коа ќе ги стаам на голови ме заебуваат даваат само еден гол па да даде господ све до крај да изгубите да ви ебам идиотите!

Сиена кошарката...
Да ви ебам слепците да ви ебам,местачи едни гадни....никогаш фајнл фор да не видите...
Туку местачи се овие ќе тепаат во Атина и ќе одат понатаму:mad:
Цело време водат,три четвртини и последна четвртина ја губат со 24-9???:eek: ...
Море мрш таму да ви ебам матер,местачи едни....
Класична местенка....
Водат 8 разлика на почеток на последна четвртина и сега губат ко магариња...
Матат нешто овие,и лани на ваков начин завршуваа утакмиците на Сиена дома,последна четвртина не играа воопшто...
Уште еднаш пари на ебана лига никако...
Златни фудбал и ракомет...
Ја врти Сити со Челзи и ме паѓаат овие гнаси.....
И вчера паднав на една кошарка,Фуенлабрада....
Мајсторка,досега двете екипи си добија на гости,мајсторката се игра во Шпанија,и нормално овие дрвата изгубија дебело дома..
А пред тоа во гости лесно победија....
Да ти ебам кошарката да ти ебам непредвидлива....
Уште еднаш кошарка на ливче никако....

Не ми е јасно како е можно тим што има освоено само 15 поени и е на дно од табелата да победи на гостински терен со екипа која е во врвот на табелата. Плус овие Сарагоса немаат никакви шанси за опстанок во лигата а Валенсија се бори за топ 4 во Примера.
Згора на се Сарагоса игра со играч помалку од 20 минута кога резултатот беше 1-0.

Валенсија да ви ебам се по список, стадионот да ви се сруши а играчите лепра да ви фатат!!!

Како што разбрав судијата завршил поголем дел од работата на мечот Валенсија-Сарагоса.
И дал пенал на Сарагоса, пенал на кој и гостите се чуделе :D
На спортивната страна не досудил три чисти шанси.

Плус Сарагоса имале ПРЕМНОООООООООООГУ среќа...

Не знам кого да пцујам, КАСИЉАС, РЕАЛ ИЛИ СУДИЈАТА

реал..кој му е крив што на 0-1 не нападнаа за втор гол туку чекаа натпреварот да заврши??

Денес на Панатинаикос си паѓам... најгаден филинг, кога кошарка ќе ти заврши нерешено :sick:

На едно Брага 2 за 4200 примија гол на 1 мин пред крај , 9 утакмици на 20 ден
На друго Клиперс за 1400 водат 3 четвртини и во последната едвај 11 поени дадоа

Браво бе Билбао :гомце: ... Цела утакмица 5-6 разлика губат.. и на крај последните 2 минути се испосрааа.... со хендикеп 18.5 ги имав ... губат 19.. Неписмени Инвалиди

Само на Ердри - Арброт, заврши 2-0 а изиграна е гол/гол и 3+ комбинирано :oops:

bjbcc2.jpg

7.000 ден ма заеба само Асколи-Пескара ..

Ја имав 0-2 гола , одаат да даваат гол у 87 мин.. МАТЕРОТ У ПИЧКА НА ТОЈ ПАПА ВАИГО или како беше тој Нигата МАМЕТО У ПИЧКА леле колку баксуз сум , али ете на другото лифче добив малку,...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom