Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Нека идат и 3 пизде лепе материне и Дрогба и теренот и Јаја Туре и Калу и Жервињо и Госо косо тросо како и да е нека се фрлат у провалија некаде нека не искочат.
ПУ кретени!!!!

Ја играв Вилем 7+ и Монако X-X. Вилем ево заврши 3:3, а шестиот гол го дадоа во 52минута. Ако заврши Монако вака (моментално 0-0, 70 минута) ... :confused:

"Добро" e, FT: Monako 0-1 . :D

ах бе рома бе рома не можеше на сиена да и даеш еден гол,клошаришта невидени:mad:

Уплаќам во Златна Копачка за 50 денари онаа игра со 9 натпревари имаш 30% повеќе добивка
Ги имав:
Ковденбит 1
Барнли 1
Кардиф 1
Карлисле 1
Ноттс Каунти 1
Морекамб 1
Оксфорд 1
Шревсбјури 1
Мидлзборо 1

И ме заеба само Карлисле за 10000 илјади :cenzura:

Сингл ја играм Ефес-Фенер 151.5+ ,утакмицава заврши 82-69,не е можно!

Не е можно ова ... :mad:
Аталанта - ХП ( фатена )
Зенит - ХП ( фатена )
Милан 3+ ( фатена )
и
да му ебам на оној голманон неписмен од Дижон толку неписмен голман неам видено мамето негово глупо :mad:

x-2 ги играв ...

Шинтер , да ви ибам потрошениот материјал !!!!!!!!!!!!

Што не се убија по освојувањето на лига на шампиони ако не имаат мотиви да играт повеќе фудбал . Ви ибам идиотите лузерски.

Добро бе челзи ропаци едни абе се да ви ебам. 1,30 коефициент неможе да се фати на вас!!!

Да даде господ абрамович да банкнотира и денар да не видите!!!

ЧЕЛЗИ ДА БИ ЕВАМ СВЕ ПО СПИОСОК, ДА ДАДЕ ДЕЦАТА НА СИТЕ ОД ТИМ НА ЛЕСКОТ ДА ВИ ЛИЧАТ.. ДА СЕ НЕМОЖЕ УШТЕ ЕДЕН ГОЛ ДА СЕ ДАДЕ. ДА ДАДЕ ГОПОД ДА ИСПАДНЕТЕ ОД ФА КУП ДА НЕ ВИДИТЕ ТИТУЛА ВО ПРЕМИЕР ЛИГА НАРЕДНИ 20 ГОДИНИ И ДА ДАДЕ ГОСПОД ДА БАНКРОТИРАТЕ СВЕ ДА ВИ ЕБАМ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom