Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе се навикнав на тоа по 1 да ме дупи секој пат тоа пракса ми стана,а тој што ми коби крв да сере цел живот:mad:
Па добро бе цигани шпански да не можете костарика да ја тепате толку ли сте умрени ебави племето:mad::mad::mad:

хахахаахха :pos: и мене исто вака ми се случува у Пичку Матер

Сантош !
Од 62ра мин со играч поќе играа. 20 шанси промашија :mad:

Евертон планираат да победат или од лига ќе паѓаат?

Ренџерс гомната само, пизда им матер!!

Ајакс,бел ден да не видат,да погинат на првото идно патување,копилиња скапани,од 2-0 2-2 за 4 минути прават,местачи !!!!!!!

Ајакс,бел ден да не видат,да погинат на првото идно патување,копилиња скапани,од 2-0 2-2 за 4 минути прават,местачи !!!!!!!
од 30 метри гол примија.

Браво Ајакс,се да ви ебам,ланската титула последна да ви биди...гнаси едни........за 5.500 денари:mad:
По,по,по,чадам...:eek:
Не е толку дека ме заебаа,начинот на кој си "работат":tapp:
Цело време дреми утакмицата 1-0....:mad:
Таман глеам заводеа во 85минута 2-0,си викам добро е конечно добитно ливче.....и пуштив Наполи-Лацио да го зирнам крајот ,.и сеа вртам глеам нерешено:eek:,примиле клошарите два гола за 3 минути......:eek:
Па во ракомет нема да примиш 2 гола за 3 минути......:tapp:
По,по,по проклета екипа....:tapp:

Ако почнам да пцујам вечерва јас ке нема крај,али јас веќе во мој живот Холандија и Германија ако пипнам,гол ке шетам по поштад крвта да им ја ебам аааа :mad:

ОООООО Ајакс копиљиња местачки. Се да ви ебам. Таман се понадевав дека ќе скршам малер се јавија во последни пет минути да примат два гола се да им ебам!

2dc68hw.jpg

Васко 75' 2-0 и + гостиве со црвен. То е, а колку убав личен коефицент и добивка. :confused:

НАПОЛИ - ЛАЦИО да даде Господ од следна година во втора лига да играте ... :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom