Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе ТРИЧКО, за Македонија ПЕНАЛИ утињаш а денеска мораше гол да даваш, само да не фатам. Идете у пизду материну и ти и Хапоел и Шахтјор. :mad:

Шахтјор.....браво бе...
Абе знаев дека ќе киксни некој од зицерите денес.....
Ама помеѓу Шахтјор и Арсенал посигурен ми беше Шахтјор(1.60 беше во бонус тип)...:D
Еве ми го Шахтјор....:eek:
Абе со екипи од екс СССР нема пари фаќање во европски купови........познато непишано коцкарско правило....:D

Добро бе ТРИЧКО, за Македонија ПЕНАЛИ утињаш а денеска мораше гол да даваш, само да не фатам. Идете у пизду материну и ти и Хапоел и Шахтјор. :mad:
Па ако не даеше Тричко гол, ни овие немаше да израмнат, 0-0 ќе завршеше. Не ти е Тричко крив, Шахтар се криви што се камења маме им ебам, и мене само они ме заебаа.

Не ми се верува дека тука во оваа тема има некој поголем малер од мене..вчера си пишам едно обично ливче со 100 денари некаде 6 утакмици и прв на ливчето ми е Интер 2-јка со 2.8 коеифициент и пред да уплатам се предомислувам и ја пишам од нула до два гола за на крај да паднат 5 ебани гола и тие само да ме зафркнат во ливчето....за 2300 денари...Денес се решив да одам до кладилница и таман тргнав да ставам пари сингл на Барселона 2-2 со 1,55 коефициент (мрсна сума ќе клавав) и во еден момент ми дојдоа хорор мисли да не ме падни (бидејќи против милан убаво ми го спопикаа) и на пола пат решив да се вратам и да не пишам...и сега останат со курот враце и зијан до гуша поради глупости што правам!

Шахтјор,да ви ја изнаебам мамицата у сред пичкаааааааа па само они за 2000 :mad::mad::mad:

298108_2161441309743_1057864105_31939988_570038016_n.jpg

не е мој тикетот

Добар ЛИСТИЧ:D
Абе тие Шахтјор,абе цел свет кука од нив,....МЕСТАЧИ бе МЕСТАЧИ....:mad:

Не бе ова не е можно..
Во вторник - баерн - сити 3+ за 2200
Вчера Шахтјот х2+ за 2500
Денеска Стоке - Бешикташ -х2 за 5900

БРАГААААА..НЕКА УМРАТ ДАЈ БОЖЕ СИТЕ ДО ЕДЕН СМРДЕНИ СУШТЕСТВА....Не мис е верува водат 1-0 70 минута и му вртат бриж 1-2 на крајот а како за малер исте други натрпевари излегоја..со 50 денари за 3300..
Алба кошарката-1
Брага-1
Металист-гг
Аек-гг
Шалке-3+
Андерлехт-X2
Спортинг-ГГ
Хановер-3+

какво ливче за оние кромањонците да ме заебат не ми се верува колкав малер ме следи во последно......

БРАГААААА..НЕКА УМРАТ ДАЈ БОЖЕ СИТЕ ДО ЕДЕН СМРДЕНИ СУШТЕСТВА....Не мис е верува водат 1-0 70 минута и му вртат бриж 1-2 на крајот а како за малер исте други натрпевари излегоја..со 50 денари за 3300..
Алба кошарката-1
Брага-1
Металист-гг
Аек-гг
Шалке-3+
Андерлехт-X2
Спортинг-ГГ
Хановер-3+

какво ливче за оние кромањонците да ме заебат не ми се верува колкав малер ме следи во последно......

исто и јас заради смрдливите од Брага не фатив нозете да си и искршат да даит Господ

Алба кошарката-1
Брага-1
Металист-гг
Аек-гг
Шалке-3+
Андерлехт-X2
Спортинг-ГГ
Хановер-3+

исто и јас заради смрдливите од Брага не фатив нозете да си и искршат да даит Господ

Бокица напиша: ↑
Да се проба:

Braga - Club brugge - 2 @ 6.00

Читајте во тип на дено следнио пат ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom