Виља мораше ли да дадеш гол бе ...ги имав Барса од 2-4 гола :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ако не даеше Тричко гол, ни овие немаше да израмнат, 0-0 ќе завршеше. Не ти е Тричко крив, Шахтар се криви што се камења маме им ебам, и мене само они ме заебаа.Добро бе ТРИЧКО, за Македонија ПЕНАЛИ утињаш а денеска мораше гол да даваш, само да не фатам. Идете у пизду материну и ти и Хапоел и Шахтјор.![]()
БРАГААААА..НЕКА УМРАТ ДАЈ БОЖЕ СИТЕ ДО ЕДЕН СМРДЕНИ СУШТЕСТВА....Не мис е верува водат 1-0 70 минута и му вртат бриж 1-2 на крајот а како за малер исте други натрпевари излегоја..со 50 денари за 3300..
Алба кошарката-1
Брага-1
Металист-гг
Аек-гг
Шалке-3+
Андерлехт-X2
Спортинг-ГГ
Хановер-3+
какво ливче за оние кромањонците да ме заебат не ми се верува колкав малер ме следи во последно......
БРАГААААА..НЕКА УМРАТ ДАЈ БОЖЕ СИТЕ ДО ЕДЕН СМРДЕНИ СУШТЕСТВА....Не мис е верува водат 1-0 70 минута и му вртат бриж 1-2 на крајот а како за малер исте други натрпевари излегоја..со 50 денари за 3300..
Алба кошарката-1
Брага-1
Металист-гг
Аек-гг
Шалке-3+
Андерлехт-X2
Спортинг-ГГ
Хановер-3+
какво ливче за оние кромањонците да ме заебат не ми се верува колкав малер ме следи во последно......
исто и јас заради смрдливите од Брага не фатив нозете да си и искршат да даит Господ