Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Стандард Лиеж....
И пенал промашија слепците,и играч повеќе имаа....џабе кога се дрва...:tapp:
Се по список да ви ебам......
Таман ќе бев во добар ќар оваа недела...:sneaky:
Жал ми е шо на ливчето го имав Сонгдал-2.60 коеф,требаше на сингл да ги пробам:tapp:

Во саботата само на Барса (ГГ & 3+), а во неделата само на Јуве .. :eek:

Значи каков малер сум тоа не е можно. Минатото коло од ЛШ ги играм Порто-Шахтјор од 0-2, 5 мин 1:1, 30 минута 2:1. Денес Интер ги играм од 0-2, 1:2 полувреме.:mad::mad::mad:

Значи каков малер сум тоа не е можно. Минатото коло од ЛШ ги играм Порто-Шахтјор од 0-2, 5 мин 1:1, 30 минута 2:1. Денес Интер ги играм од 0-2, 1:2 полувреме.:mad::mad::mad:
И ја исто

Ајде Лил дајте гол не ме напуштајте сега :(

БЕРБАТОВ ДА ТИ СЕ ИЗНАЕБАМ СЕ НАЈМИЛО ШТО ИМАШ ПА ПОДАДИ РЕТАРДУ ЕДЕН БУГАРСКИ ЦЦЦ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА 2-0 ВОДСТВО ДА СЕ ПРОКОЦКА СО ЕДЕН ЕБАН БАЗЕЛ

катастрофа... крајно сум разочаран и од обложување и од се...

БЕРБАТОВ ДА ТИ СЕ ИЗНАЕБАМ СЕ НАЈМИЛО ШТО ИМАШ ПА ПОДАДИ РЕТАРДУ ЕДЕН БУГАРСКИ ЦЦЦ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА 2-0 ВОДСТВО ДА СЕ ПРОКОЦКА СО ЕДЕН ЕБАН БАЗЕЛ

катастрофа... крајно сум разочаран и од обложување и од се...
зошто Бербатов?

зошто Бербатов?

Нани сам стои десно од него буквално пред ПРАЗЕН гол а дегенериков шутира од мртов агол со лева, се да му се изнаебам да не стане утре сабајле!

А и Таљавенто ретардираниов да му ебам фацата грда свирна непостоечки пенал

Значи ваков баксуз не се раѓа еј. Од сабајле ги глеам Чарлтон и Престон и се мислам која да ја ставам 1 у 2. Ја пуштив Чарлтон и заврши 1 у Х, а Престон 1 у 2 испадна. А од лани ги пратам и двете имаа барем 10 тина пати така напраено и заштедив 150 денари шо не ја ставив и Престон, ама изгубив 4 500 илјади. БАКСУЗ И ПОЛ !!!!!!!!!!!!!:(

Само Сити требаше гол да дај мамата да им ја ебам, се истурија во ПЛ од голој давање не можеа на Баерн еден да му дадат. Е нека ги бркаат сега на табелата и Баерн и Наполи!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom