Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
На едно Фулам за 2 600, Блекбурн од половината не испаднаа и Робинсон фати 2-3 зицери. На друго само ПСВ, мислев да не го играм, Ајакс пред некоја недела така го прескокнав кога киксна, ама не. Последна ќе ја чекав Стосур да не изгуби со повеќе од 4 гема, а еве ја води она. За 5100 ме паднаа и тоа Рома ја имав двојка помеѓу другите, убеден бев дека ќе изгубат не знам зошто... Се на се, баксузен викенд, али ќе биде. :)

Палермо - Интер - 1 @3.50 win
Лозана - Јанг Бојс - 2 @1.80 win
Бока - Сан Мартин -1 @1.55 win
Велез - Санта Фе - 1 @1.55 lose

Во саботата само Барса, сега само Велез. Зошто ме паѓаат само ниски коефициенти? :mad:

Genk-Valencia GG
Barselona-Milan GG
Chelsea-Leverkuzen 1
Porto-Shaktar 1

да даде Господ у трета лига да отидат

Барселона господе што ми направија....шок ме фати во последната минута примија гол....цццццццццццц..не ми се верува сега нема да се опоравам долго време и ми го уништија цел проклет месец и сите пари што ги фатив од кладилниците деновите..не е можно ова не е можно

ААААААААААААААААААААААААА Лацио КРЕТЕНИ ЕДНИ .... 2-2 со Васлуи (кој се овие бе ) ... никад да не победат да даде господ никад више ... и кретените у последна минута пред гол у пречка маваа .... :mad:

Одбојка е, не гледаш сетови до 25.

ах..не знам баш да гледам на тоа и не помислив дека се игра уефа куп и лига шампиони па нема шанса да се игра репрезентација..сепак си немал срека..мене ме сјебаа овие Хафнјархор или како се 3+ ги имав .ц.цц

Успеав да загинам ДОБИТНО ЛИВЧЕ од спортлајф...:pos:
Која легенда сум значи...:D
Одвај фатив во таа кладилница(како магија да има).....
Најмалерозна кладилница ми е,никако да фатам кај нив,имам добитни ливчиња во други кладилници,овде никако....:eek:
И го загинав ливчето(сум го истресол од некој џеп):pos:,и тоа баш во Спортлајф преѓе,изгледа ми има паднато од џеп....
Не беа големи пари,900 денари....
Никако да земам пари...
Отсега не стапнувам кај нив....:pos:има нешто овде....:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom