Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
добро бе Партизан , со шкендија за еден гол ме заебавте за 4 иљадарки , денес со полуаматериве за 5 иљадарки . Шо направивте со парите шо ви ги дадоа од лига на шампиони од лани бе , шо ве ебеше кој ќе стигне во групата? од полуаматери изгубивте. Јас поима немав дека Партизан е толку СЛАБ .
3 минута - голамнот на шамрок лошо дегажира , топката по земја оди директно во нозете на еден млад "тaлент" кој тргнува кон голот , голманот му излегува , овој шутира покрај голот.
80та минута некаде , волков (единствениот играч кој вреди во овој посран состав) дава асистенција од соништата на 11 метри од голот кон бабович , овој се решава прво да си ја смири , па после 2 секунди замавнува да шутне . нормално го изблокираа отпозади со клизачи старт.

Идиоти ! Закопајте се сами себе бе , ебате лопатарите ебате. и да , супер што отпаднавте во продолжение , пресреќен сум.

Арминија Билефилд и Франкфурт се невозможни. Да даде Господ да се распаднат. Денес па станав и порано за да ја уплатам Франкфурт!!!!!:mad:

Паднам само на рубин ја имав 2+ прво полувреме.ццц

Ме утепа Спортинг Лисабон , све по список ... за 700 денари ... а на друго ливче Баерн (жени) ме искина за 1800 ... кретени :sick:

Спортинг последни ги чекав за 4000 . не сум нешто разочаран многу ,.очекував ова да се случи. 3 кола без победа. страшен старт имаат нема што , 10 појачувања купија и пак се гола вода.
имам чувство дека го погодив цел билтен викендов , а пак не земав ни денар. здравје.

ЦИЦАЈТЕ ГЛУПИ БОСАНЦИ БЕЗ МОЗОК !!!!!!!!! КАКО Е МОЖНО ОД ФИНСКА ДА ГУБАТ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛ

Татран Прешов(ракомет)ме паѓа:eek:
Изгубија на домашен терен во бараж од Порто:eek:
За 50 евра,се по список да ви ебам,глупаци едни...
Па уште и сакаа паралелелно да играат и во СЕХА и во ЛШ...
Ќе играте сега на ТАКВОТО,матер да ви ебам...
На друго ливче Бердих за 30 евра..
Ех Бердих,Бердих...:tapp:
Ни било играч од тебе ни ќе биди,стап еден глуп:tapp:

На друго ливче Бердих за 30 евра..
Ех Бердих,Бердих...:tapp:
Ни било играч од тебе ни ќе биди,стап еден глуп:tapp:

Кај го играше? Во спортлајф се смета коеф. 1 ако предаде некој од тенисерите. И да не е од СЛ треба да си провериш во правилата на таа обложувалница.

Кај го играше? Во спортлајф се смета коеф. 1 ако предаде некој од тенисерите. И да не е од СЛ треба да си провериш во правилата на таа обложувалница.
Checked:D
Во кладилницата(Хоризонт) кај шо го уплатив ливчето,важи правилото за предаден меч се смета коефициентот за победникот,или уште попрецизно,за тенисерот кој имал повеќе освоени гемови до моментот на предавањето на мечот..:eek:
За тениси е најдобро да се уплаќа во кладилница која го смета секој предаден меч со коеф.1....
Ама поголеми коефициенти имаа овие вчера,затоа таму уплатив:D
Ум за друг пат...
Позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom