Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Парите од Торес мора да се вратат некако ебаго, кој ме прашува мене или играчите... :kesa:

Арсенал дава 2 гола 2.80
Валенсија-Шалке ГГ 1.90
Рома-ШАХТЈОР 2 3.60 :D

и секако Милан-Тотенхем 1 :nerv:

Да ти ебам Миланот да ти ебам јас, старци недоквакани ич не ми текна дека новиве играчи немаат право за ЛШ, а каква 2-ка фатив :D

Големо чудо ако си ја фатил, не си единствен.

Убаво си искочија утакмиците на голови и вчера и денес ама тој проклет Милан мора да усере:tapp:

Кливленд - Лејкерс за 2000ден. Ја имав -202 кошеви, паднаа 203. Ќе си пукнам од мака. :toe:

Ја фаќам Интер 2 и 3+ имаше 3,7 квота и Барса ја имав да даде 2 гола во прво полуврме али ништо, за 2900.

Се да им умре на тие Бешикташ да им ебам племето гнасно

Се да им умре на тие Бешикташ да им ебам племето гнасно

Море се да им умре на Андерлехт ебаму племето, дома не можеа еден ебан гол да дадат. Еден сат помина откако губеа 0-3 и до крај не дадоа еден почесен гол. Ебати шампионот белгиски ебати. За таквото не можи да му се фати на холандскиот. А сум ги фатил:

Порто дава 2 гола 2.55
Бенфика дава 2 гола 1.75
Јанг Бојс-Зенит ГГ3+ 2.25
Спарта Прага-Ливерпул 0-2 1.65

и Андерлехт-Ајакс ГГ3+ 2.25 0-3 :nerv:

И овие Копачка среќа ебаму племето, некни со Челзи се спасија не ми дадоа 1200, ова денеска со ваучер го уплатив и пак за една ме ебава исто за 1100-1200, е со новиот ваучер ќе му земам пари па шо сака нека биде!

И овие Копачка среќа ебаму племето, некни со Челзи се спасија не ми дадоа 1200, ова денеска со ваучер го уплатив и пак за една ме ебава исто за 1100-1200, е со новиот ваучер ќе му земам пари па шо сака нека биде!

Е мн среќа има копачка да, че си ги испустел ако си фател :)))))))

Не сериозно то шо си го играл ти е игра на среќа, ко лото или бинго. ГГ играта е мадина голи во тетрапак. Одкај ти знајш дека на утакмицата ќе си дадат тимојве по 1 гол или па ќе заврши 0:3? Типувај си по твое 1 х 2 ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom